Zonnepanelen
Spara.nl in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen
Spara.nl
van Oldenbarneveltstraat 6
6512 AW Nijmegen

tel: (0)24 2600605

Extra informatie

Zonnepanelen regio Nijmegen   
Spara is een kleine lokale installateur van zonnepanelen en zonneboilers werkzaam in de regio Nijmegen. Opgericht door mensen met een ruime ervaring op het gebied van zonnepanelen en zonneboilers. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. De keuze voor kwalitatieve hoogwaardige producten, professionele en net afgewerkte installaties onderscheid ons van de concurrent. Wij gaan voor kwaliteit en helpen iedereen die graag zonnepanelen wilt. Elke dag leveren en installeren wij installaties en leveren wij de beste service, dat is onze ambitie. Wij installeren zonnepanelen van Yingli en zonneboilers van Solesta. Tevens leveren wij ook doe het zelf zonnepanelen. 
 
"Wij denkeInstallatie Zonnepanelen Drunenn in zonnestralen" 
 
SparaEnergy is een jonge vooruitstrevende organisatie opgericht door mensen met een enorme ervaring op het gebied van zonne-energie. Gevestigd in de mooiste en groenste stad Nijmegen. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. De keuze voor kwalitatieve hoogwaardige producten, professionele net afgewerkte installaties onderscheid ons van concurrenten. Wij gaan voor kwaliteit en helpen iedereen die graag zonnepanelen wilt. Elke dag leveren en installeren wij installaties en leveren wij de beste service, dat is onze ambitie. Wilt u meer weten? Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan, dan komt een van onze adviseurs de mogelijkheden met u bespreken en brengt een vrijblijvende maatwerk offerte voor u uit.  
 
Wat kunt u van ons verwachten: 
 
Een helder vrijblijvend advies gesprek waarin de technische haalbaarheid van een zonne-stroom installatie grondig word bekeken. 
 
Een eenvoudige leesbare offerte waarin gespecifieerd word wat de volledige installatie u gaat kosten zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 
 
Professionele en goed opgeleide installatie monteurs waarbij veiligheid en vakmanschap hoog in het vaandel staan, tevens werken wij alleen met gecertificeerde elektriciens. 
 
Een controleerbaar werkend zonne-stroom systeem, uitgebreide documentatie t.b.v. uw zonne-stroom installatie en natuurlijk een monteur die u alles uitlegt. 
 
Wij staan voor service en kwaliteit, maar vooral voor een dik tevreden klant. 
 
Installeren zonnepanelen is vakwerk 
 
Installatie zonnepanelen Nijmegen 
 
 
Installeren van zonnepanelen is vakwerk, de modules zijn kwetsbaar en een juiste behandeling is van groot belang om schade te voorkomen. Het plaatsen van zonnepanelen behoort goed te gebeuren om het maximale rendement te kunnen behalen. Onze installateurs zijn goed opgeleid en hebben ervaring op het gebied van de installatie van zonnepanelen. Naleving van de normen van veiligheid (VCA) en kwaliteit van de installatie zijn belangrijke factoren die er aan bijdragen dat de zonne-stroom installatie goed word geïnstalleerd.Vanaf het begin tot de oplevering van de installatie kunt u bij ons terecht, advies, ontwerp, levering en installatie. Wij verzorgen de installatie en leveren deze werkend voor u op. 
 
Via het offerte formulier kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen, heeft u liever eerst een gesprek met een adviseur? Belt u dan met 024-260 06 05 voor een afspraak. 
 
Installatiekosten nu tijdelijk met 6% BTW 
 
Deze prijzen gelden alleen binnen een straal van 75km vanaf Nijmegen. Daarbuiten worden er apart voorrijkosten berekend, afhankelijk van uw woonplaats en situatie. Wij komen het systeem op een afgesproken dag voor u installeren en opleveren. We nemen altijd eerst contact met u op om een afspraak in te plannen voor de woning opname 
 
Installatie richtprijzen* 
Installatie zonnepanelen Renkum 
 
Zonneboiler €550  
6 panelen €650  
8 panelen €750  
12 panelen €950  
14 panelen €1050  
16 panelen €1150  
18 panelen €1250  
20 panelen €1350  
 
 
*Voor standaard installatie geldt: Een goed bereikbaar dak (maximaal 7m goothoogte) waarbij de cv-combi ketel direct onder het dak hangt waarop de collector kan worden geplaatst. De opslagmodule dient binnen 2 meter van een geschikte cv-combi ketel (NZ-ready) geplaatst te worden. Een stopcontact binnen een straal van 1 meter van de opslagmodule. Maximaal 25 km van Nijmegen, voor meer dan 25km van Nijmegen wordt er €1,30/km berekend. Voor werkzaamheden buiten de standaard installatie worden meerkosten berekend. Prijs meerkosten op aanvraag. 
 
**Locaties is binnen een straal van 25 km rondom Nijmegen voor meer dan 25km van Nijmegen wordt er €1,30/km berekend, Dakhoogte minder dan 7m, Pannen niet gehaakt en nokvorsten niet in specie, Afstand panelen -> omvormer minder dan 10m, Afstand Omvormer -> meterkast minder dan  
 
10m, Maximaal 1 muur- of vloerdoorvoer.