Zonnepanelen
Schoonderbeek Centrale Verwarming B.V. in
Nijkerk
<<=Terug naar plaats Nijkerk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Schoonderbeek Centrale Verwarming B.V.
Spoorstraat 29a
3862AC Nijkerk

tel: 033-2452517

Extra informatie

Over Schoonderbeek Centrale Verwarming B.V.   
Schoonderbeek Centrale Verwarming BV is een erkend installatie- en servicebedrijf in Nijkerk en is opgericht door Dhr. T. Schoonderbeek. Schoonderbeek Centrale Verwarming B.V. is in de gemeente Nijkerk en omgeving een begrip op het gebied van onderhouden, repareren en vervangen van cv- ketels en mechanische ventilatieboxen. Dit is tot stand gekomen door onze betrouwbaarheid en goede service. 
 
Daarnaast kunt u voor al het overige installatiewerk op het gebied van verwarming, loodgieterswerk en mechanische ventilatie bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst om u te adviseren bij het kiezen van de juiste mogelijkheden die op uw situatie zijn afgestemd. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven! 
 
Vanaf eind september 2005 heeft Dhr. A. Schoonderbeek het bedrijf Schoonderbeek Centrale Verwarming BV overgenomen. Met dezelfde interesse en enthousiasme zal het bedrijf blijven voortbestaan. 
 
Schoonderbeek Centrale Verwarming BV 
Wij leveren u de service!!! 
 
Zonnepanelen 
 
Investeer vandaag nog in zonne-energie en bespaar flink op uw energierekening. Met zonnepanelen bent u niet meer afhankelijk van uw energieleverancier en heeft u geen last van de stijgende energieprijzen. Produceert u meer stroom dan u verbruikt? Geen probleem, deze stroom levert u terug aan het elektriciteitsnet en dit wordt verrekend met uw verbruik. Zonnepanelen werken niet alleen als het onbewolkt of zonnig is, ook bij diffuus licht is een zonnepaneel zeer rendabel. 
 
Advies zonnepanelen 
 
Er zijn veel zonnepanelen op de markt, kiezen is dus lastig. Schoonderbeek Centrale Verwarming B.V. adviseert u graag bij het maken van beslissingen. Wij maken uitsluitend gebruik van Duitse panelen, welke voorzien zijn van het TÜV certificaat en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. 
 
Nieuwe cv ketel 
 
Bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel, of wilt u gewoon informatie over cv- ketels? Bekijk onze aanbiedingen voor Nefit, Vaillant en Intergas cv- ketels. Al vanaf € 1450,– incl. BTW en montagekosten heeft u een nieuwe cv- ketel! Bekijk hier onze aanbiedingen. 
 
Storing cv ketel 
 
Heeft u een storing aan uw cv- ketel of werkt iets anders niet naar behoren? Bij Schoonderbeek Centrale Verwarming bent u aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring (meer dan 35 jaar!) in het oplossen van storingen aan alle merken en typen cv- ketels als Nefit, Vaillant, Intergas, Remeha, Atag en Agpo. 
 
Installatie werkzaamheden 
 
Bent u op zoek naar een installateur voor het verplaatsen van een radiator, voor het aanpassen van cv- leidingwerk of wilt u uw luchtverwarmer of gaskachel vervangen? Dan bent u bij Schoonderbeek Centrale Verwarming B.V. aan het juiste adres. Bekijk hier welke diensten wij u kunnen leveren. 
 
Ventilatie 
 
Maakt uw mechanische ventilator lawaai of werkt deze helemaal niet meer? Wij kunnen uw mechanische ventilator reviseren of vervangen voor een energiezuinige gelijkstroom- boxventilator. Ook kunnen wij voor u de mechanische ventilatiekanalen reinigen. Lees hier meer wat wij voor u kunnen betekenen. 
 
Loodgieterswerk 
 
Bent u op zoek naar een hele nieuwe badkamer of wilt u alleen een nieuw toilet? Is uw dakbedekking versleten of moeten de dakgoten vervangen worden? Voor deze werkzaamheden bent u bij Schoonderbeek Centrale Verwarming B.V. aan het juiste adres. Bekijk hier waarmee wij u nog meer van dienst kunnen zijn. 
 
Zonnepanelen 
 
Bent u de hoge energierekeningen zat? Met zonnepanelen kunt u zelf uw stroom opwekken! Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energiekosten maar levert het u zelfs geld op! Bekijk hier onze zonnepanelen website, u vind hier alle informatie die u nodig heeft.