Zonnepanelen
Van Delft Installatie BV in
Nieuwkuijk
<<=Terug naar plaats Nieuwkuijk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Delft Installatie BV
Mandenmaker 18
5253 RC Nieuwkuijk

tel: 073 - 5186600

Extra informatie

De Van Delft Groep heeft een geschiedenis om trots op te zijn. In 1895 vestigde Van Delft zich in Drunen. In de jaren ’60 hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid met installatietechniek. En vandaag de dag zijn Ad en Marc van Delft alweer de vierde generatie die de leiding heeft over dit bedrijf.   
Van Delft Groep is een zelfstandig familiebedrijf en bestaat uit: 
Van Delft Installatie BV te Nieuwkuijk (150 medewerkers); 
Den Doorn te Nieuwendijk (40 medewerkers); 
VGD te Sevenum (6 medewerkers). 
 
Wat wij doen 
 
Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in een groot deel van Nederland. Als innovatieve installateur leveren wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Met alles onder één dak op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische installaties maken wij het verschil. Eén partij voor al uw vragen over installatietechniek. 
 
Onze kennis 
 
Ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil. Gelukkig maar, want dit houdt ook ons scherp. We onderscheiden ons hierin door een actueel en hoog kennisniveau. Iedere dag zijn wij bezig om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. 
 
Wij doen het samen 
 
Het merendeel van de door ons gerealiseerde projecten, zijn uitgevoerd in een bouwteam, DB&M (Design, Build & Maintenance) en/of ketensamenwerkingsverband. Hierbij werken we intensief samen met opdrachtgever en bouwpartners. 
 
Wat mag u van ons verwachten? 
 
Wij zijn pas tevreden als wij het optimale eindresultaat hebben bereikt. Volgens ons kan dat alleen als je op een professionele , betrouwbare en respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. En dat is precies wat u van ons mag verwachten. Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en enthousiast.  
 
Door de aanschaf van zonnepanelen investeert u in uw eigen woning. Deze investering levert alleen rendement op als het systeem op een juiste manier wordt geïnstalleerd. Als u hiervoor kiest, bent u bij ons aan het juiste adres! 
 
Wij helpen u graag verder! Wij zien persoonlijk contact als de basis om tot het beste advies te komen. Wij doen geen concessies in kwaliteit en veiligheid en bieden u waterdichte garanties op zowel product als prestatie voor een reële prijs. 
 
De mogelijkheden en uw wensen 
 
Een zonnestroominstallatie op uw dak aanbrengen behoeft de nodige aandacht. Wij komen daarom graag bij u langs om de mogelijkheden van zonnestroom voor uw woning te bespreken. 
 
Uw mogelijkheden, uw wensen en het montageplan worden allereerst zorgvuldig doorgenomen. Vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op. Zo komt u nooit voor verassingen te staan! 
 
De aanleg 
 
Uw zonnestroominstallatie wordt profesioneel aangelegd door onze monteurs. Zij leven alle veiligheidsnormen na welke van toepassing zijn op uw installatie. Na montage leveren wij de gehele installatie aan u op met een uitgebreide uitleg. Uiteraard is hier een garantieverklaring op van toepassing.