Zonnepanelen
ST/Warmte in
Nieuwkoop
<<=Terug naar plaats Nieuwkoop

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

ST/Warmte
Energieweg 34
2421 LM Nieuwkoop

tel: 0172 574691

Extra informatie

ST/Warmte   
ST/Warmte kan elk fabrikaat verwarming, koeling en 
(zonne-)energie installeren, onderhouden en repareren. 
 
ST/Warmte is sinds 1988 erkend installateur, werkzaam in en om Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn; is specialist in verwarming, airconditioning, zonnepanelen en service & onderhoud in woonhuizen en kleine bedrijfspanden. ST/Warmte is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven, de Uneto-VNI. Dit lidmaatschap staat voor extra kwaliteitsborging en zorgt ervoor dat werkzaamheden worden uitgevoerd zoals u dat mag verwachten. 
 
ST/Warmte is specialist in de regio voor nieuwe duurzame technieken. Het lidmaatschap van de vakgroep Klimaat-en Duurzametechnieken getuigt daarvan. ST/Warmte is tevens gediplomeerd Energieprestatie Adviseur. 
 
Zonnepanelen 
 
Zonnepanelen kunnen praktisch op iedere dakconstructie worden geplaatst. De gebruiksduur is meer dan 25 jaar. Daarom is het belangrijk dat naast een goede garantie het systeem wordt ontworpen op uw specifieke situatie. 
 
Installaties om warmwater te maken (zonneboiler) plaatst ST/Warmte van Nefit/Bosch, OEG, Vaillant, Atag en Remeha. Een zonneboiler is al verkrijgbaar vanaf E 3500,00. Er is een besparing van 60% op het gasverbruik voor warmwateropwekking te realiseren.  
 
ST/Warmte plaatst zonnepanelen om elektriciteit mee op te wekken (pv) van Nefit/Bosch en Isofoton (herkomst Europa), Hyundai en LG (herkomst Korea), Panasonic (herkomst Japan), AS-solar, Eging, Et-Solar, Renasola en Canadian Solar (herkomst China). 
 
Zonnepanelen zijn ook verkrijgbaar in zwarte (“All-black”) uitvoering. De montagematerialen zijn dan ook zwart. De levering is inclusief bekabeling en een Solarmax, Fronius, Omniksol, Mastervolt of SMA omvormer. Deze merken behoren tot de als beste geteste. 
 
Op basis van zonligging, hellingshoek, beschikbare oppervlakte en eventueel enkele foto’s kan ST/Warmte u binnen enkele dagen een aanbieding op maat doen toekomen. Ook voor levering van een doe-het-zelf pakket voor zonnepanelen kunt u bij ST/Warmte terecht.  
 
Service & Onderhoud 
 
ST/Warmte repareert alle verwarmings- en warmwater apparaten en is 24 uur per dag bereikbaar. 
 
Buiten kantooruren (08.30-18.00) of bij tijdelijke afwezigheid wordt uw oproep doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van de dienstdoende monteur. Van 's morgens 08.00 tot 's avonds 22.00 reageren wij op uw boodschap : op werkdagen binnen 1 uur, op zaterdag, zondag en feestdagen binnen 2 uur. Spoedeisende storingen worden dezelfde dag nog verholpen. Overige storingen, indien nodig of gewenst, uiterlijk binnen 24 uur. Storingsnummer : 0172-574691