Zonnepanelen
Scholman Servicebedrijf BV in
Nieuwegein
<<=Terug naar plaats Nieuwegein

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Scholman Servicebedrijf BV
Handelskade 82
3434BE Nieuwegein

tel: 030-6043073

Extra informatie

Scholman Servicebedrijf: persoonlijk en transparant   
Scholman Servicebedrijf is sinds 1994 actief als installatie- en onderhoudsbedrijf in Nieuwegein en omgeving. Met een hecht en betrokken team werken we vooral voor particuliere opdrachtgevers. Persoonlijke aandacht voor onze klanten staat bij ons voorop. U krijgt dus geen ingewikkeld keuzemenu als u ons belt, maar gewoon een vertrouwde stem aan de telefoon. Onze werkwijze is altijd transparant. Dit ziet u terug in heldere offertes en duidelijke onderhoudsabonnementen. 
 
Zonne-energie 
 
Zonnige energie 
De zon levert gratis energie. Met een zonneboiler kunt u hier dankbaar gebruik van maken en beschikt u over gratis warm water voor keuken en badkamer. We installeren een zonneboiler samen met een combiketel. Een zonneboiler kan meestal ook op uw bestaande ketel worden aangesloten. 
 
Hoe werkt de zonneboiler?  
 
Een zonneboiler bestaat uit een zonnecollector op het dak en een voorraadvat in huis. De zonnecollector bevat vloeistof die wordt opgewarmd door daglicht. De collector werkt dus ook als de zon niet schijnt! De vloeistof uit de collector wordt rondgepompt en geeft via een warmtewisselaar zijn warmte af aan het leidingwater in het voorraadvat. Is het leidingwater niet voldoende verwarmd, dan brengt de combiketel het verder op de juiste temperatuur. Zo is er dus altijd voldoende warm water om lekker te kunnen douchen of baden. 
 
Besparen 
 
Met een zonneboiler kunt u de helft van de energiekosten voor uw warme water besparen! Scholman Servicebedrijf vertelt u hier graag meer over. 
 
Bespaarinstallateur 
 
Scholman is uw Bespaarinstallateur 
Duurzaam omgaan met energie is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Als Bespaarinstallateur denkt Scholman Servicebedrijf graag met u mee over de mogelijkheden op dit gebied. Zo komen we met praktische adviezen en oplossingen voor energiebesparing. Natuurlijk zonder te besparen op uw comfort. 
 
Meer met minder 
 
Meer comfort met minder geld 
Meer wooncomfort en een lagere energierekening. Dat is de gedachte achter Meer Met Minder, de nationale aanpak van energiebesparing in woningen. Op de website www.meermetminder.nl vindt u tips en adviezen om hiermee aan de slag te gaan. Scholman Servicebedrijf helpt u graag bij de uitvoering.