Zonnepanelen
KroonTechniek B.V. in
Nieuw vennep
<<=Terug naar plaats Nieuw vennep

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

KroonTechniek B.V.
Luzernestraat 13
2153 GM Nieuw vennep

tel: 0252 - 673076

Extra informatie

In de ruim 68 jaar is KroonTechniek uitgegroeid van een familiebedrijf tot een modern geoutilleerd technisch installatiebedrijf. Ruim 75 medewerkers werken dagelijks aan een kwalitatief hoogwaardig en veilig product. Gedrevenheid en passie voor techniek zijn daarbij de sleutelwoorden in ons succes.   
KroonTechniek kenmerkt zich daarnaast ook door een hele bijzondere eigenschap: “Nieuwsgierigheid”. Altijd op zoek naar betere en verfijnde technieken. Altijd nieuwsgierig naar mogelijkheden die de diensten of producten nog beter en betrouwbaarder maken. Dat merk je direct in de benadering van een project of de oplossing van problemen. 
 
Wat betrouwbaarheid betreft zit het sowieso goed bij KroonTechniek. De volledige BRL6000 en VCA** certificering garanderen een optimaal eindresultaat en jarenlang onbezorgd plezier van uw installatie.  
 
KroonTechniek biedt ‘vertrouwde’ duurzaamheid en kwaliteit in partnerschap met Centrosolar 
 
Het heeft voorbereiding nodig gehad, maar nu we er eenmaal staan, is KroonTechniek er maar wat trots op. Met het zelf opwekken van energie door de acht zonnepanelen op ons dak zijn we klaar voor de grote slag op duurzaamheidsgebied. En als we eenmaal overtuigd zijn, is dat nog maar het begin 
 
Het partnerschap met Centrosolar geeft aan dat er gekozen is voor een hoge kwaliteitswaarde. Een lange levensduur met een hoge terugverdiencapaciteit. Bewust is gekozen voor een Europese leverancier om kwaliteit en service waarborgen. 
 
Dat er op duurzaamheidsgebied veel te besparen valt, bewijzen we al jaren. Niet alleen door het gebruik van onder meer gevelbekleding van zink en bewegingssensoren in ons eigen pand, maar ook in ons advies naar klanten. Samen met VvE’s, woningbouwverenigingen, bedrijven, gemeentes en particulieren wordt er altijd al gekeken hoeveel besparingen (denk aan water- en lichtbesparing en dakisolatie) concreet gerealiseerd kunnen worden met zo min mogelijk investeringen.  
 
Maar daar gaan we nu nog veel verder in door het plaatsen van zonnepanelen op ons eigen dak. “Duurzaamheid gaat niet alleen om het besparen van energie”, legt commercieel medewerker Wouter Bernsen deze stap uit, “maar ook om het zelf opwekken van energie. Dat kunnen geïnteresseerden dus nu zelf komen bekijken op ons toegankelijk gemaakte dak.” Projectleider Eric Bokhorst vult hem aan: “Daarnaast zijn we aan het onderzoeken of ook het plaatsen van windmolens en mos duurzaam en rendabel is.” 
 
Na de eerste twijfel heeft KroonTechniek de duurzame smaak dus danig te pakken. “We hebben de kennis nu zelf in huis, dus gaan we deze ook inzetten. We zien duurzaamheid echt als toegevoegde waarde voor onze klant. Maar het klopt dat we niet direct ingesprongen zijn”, beamen ze deze Vennepse voorzichtigheid. “We hebben het eerst zelf uitvoerig getest en nu we overtuigd zijn, gaan we er pas mee verder. Voordeel is wel dat we er vierkant achter staan. Dus als de klant hier komt, weten ze dat het niet alleen duurzaam, maar ook kwalitatief en vertrouwd is.” 
 
Wethouder Duurzaamheid John Nederstigt over KroonTechniek : 
 
" Pionier die het thema met twee handen aanpakt " 
 
“Kijk, dit is nu zo’n voorbeeld dat aangeeft dat duurzaamheid gemeentebreed moet worden gedragen om echte resultaten te boeken. KroonTechniek is zo’n pionier die het thema met twee handen aanpakt. Natuurlijk zeg ik er dan bij dat het noodzakelijk en zelfs op een gegeven moment onvermijdelijk is om duurzame energiebronnen te gebruiken en in te zetten op energie-efficiënt gebruik. Kroon heeft die kennis zelf in huis gehaald. Het college wil al die kennis bundelen en samen bouwen aan een nieuwe economische pijler voor de Haarlemmermeerse regio. Daar werken we hard aan, maar alle ingrediënten zijn aanwezig om dit voor elkaar te krijgen. Het is fantastisch om te zien dat Kroon de smaak te pakken heeft en nu haar eigen gebouw gaat verduurzamen. Ik ben heel benieuwd wat er uit hun onderzoek over windmolens en mos op de daken komt. De toekomst zal ongetwijfeld bewijzen dat koplopers grote concurrentiële voordelen zullen behalen.”