Zonnepanelen
Beyer Duurzaam in
Nieuw beijerland
<<=Terug naar plaats Nieuw beijerland

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Beyer Duurzaam
Voordoel 21
3264 AT Nieuw beijerland

tel: 0186 - 693099

Extra informatie

Wij zijn een klein installatiebedrijf waar klant 'koning' is. Klantgerichtheid, service en betrouwbaarheid zijn voor ons van groot belang.   
Jarenlang zijn wij een begrip als het gaat om elektrotechnisch installatiewerk. 
 
De behoefte van onze klanten verandert en wij veranderen mee. Door de stijgende energiekosten en het uitputten van onze energievoorzieningen, is er veel vraag naar duurzame producten. Om onze huidige en nieuwe klanten deze producten aan te kunnen bieden met dezelfde kwaliteit, service en betrouwbaarheid is er nu ook Beyer Duurzaam. 
 
Beyer Duurzaam is er niet voor prijsvechters, maar voor klanten die de eerder genoemde voorwaarden als eis stellen. Voor deze doelgroep staan wij 'dag en nacht' gereed. 
 
De voordelen van zonnepanelen: 
 
  • Het levert schone energie; 
  • Zet uw energieprijs vast voor een lange periode; 
  • Een lange levensduur, 25+ jaar; 
  • De panelen zijn onderhoudsarm; 
  • Neemt geen kostbare ruimte in beslag; 
  • Verlaagt uw energiekosten. 
 
Zonne-energie is een slimme investering. Door de stijgende energieprijs is een eigen energiegenererend systeem door het gebruik van zonnepanelen zelfs zonder subsidies al aantrekkelijk. Naast de financiële redenen om over te stappen op zonne-energie wordt er ook een bijdrage geleverd aan een duurzamere samenleving. De behaalde energiebesparing geeft daarnaast de woning een upgrade in het energielabel. 
 
De verwachting is dat om zowel economische- en politieke redenen de tarieven voor de elektriciteit de komende jaren sterk zullen stijgen. Daarom geven wij u graag de kans om nu uw eigen stroom op te wekken en u daarmee onafhankelijk te maken van de steeds stijgende tarieven. 
 
Zonnepanelen zijn er in vele soorten en zelfs de kleur kunt u bepalen. Beyer Duurzaam levert alleen A-merk panelen en betrekt de panelen bij betrouwbare leveranciers om de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en garantie te kunnen bieden. Het aansluiten van de panelen door Beyer Electro geeft u de garantie dat uw installatie aan de eisen voldoet. Installeren is ons vak. 
 
Beyer Electro is Komo gecertificeerd in uw belang. Ook aan doe-het-zelvers geeft Beyer Duurzaam advies, service en garantie.