Zonnepanelen
Installatie Bedrijf Klaas in
Nederhorst den berg
<<=Terug naar plaats Nederhorst den berg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Installatie Bedrijf Klaas
Veenderij 17
1394 LA Nederhorst den berg

tel: 06 24235293

Extra informatie

Installatiebedrijf Klaas werd gestart op 1 april 2007 met het streven klanten op een professionele en eigentijdse manier van dienst te zijn. Met ruim 20 jaar ervaring in de installatiebranche, cv en sanitair. Wij hebben ervaring in het geven van advies, het plaatsen van uw installatie. Maar wij hebben ook veel ervaring met het verhelpen van storingen en het oplossen van problemen.   
Ons bedrijf is naar klanten toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in onze dagelijkse werkzaamheden. Waarbij wij streven naar een duurzame installatie én tevreden klanten. 
 
Tot onze werkzaamheden behoren: 
 
 • Centrale Verwarming 
 • Centrale verwarming vervangen / vernieuwen 
 • Cv-ketels vervangen / onderhouden 
 • Radiatoren en vloerverwarming plaatsen / vervangen 
 • Storingen oplossen 
 • Daar waar nodig gasleidingen aanleggen en / of vervangen 
 • Sanitair 
 • Plaatsen van sanitair naar keuze 
 • Vervangen van thermostaat kranen van douche - bad 
 • Lekkende kranen keuken / buitenkranen repareren 
 • Afvoer aanpassen t.b.v. keuken / toilet / badkamer 
 • Waterleiding omleggen / verplaatsen / vervangen 
 
Duurzaamheid 
 
Techniek voor onze toekomst 
 
De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort in uw woning of bedrijfspand. Iedereen weet dat de traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk zijn en dat de mogelijkheden om alternatieve energiebronnen te gaan gebruiken steeds meer voor de hand komen te liggen. Dit met als hoofdreden dat het tegenwoordig niet meer in uw nadeel hoeft te zijn. U werkt mee aan de reductie van de traditionele energiebronnen en uw maandelijkse energiekosten gaan omlaag. 
 
Duurzame oplossingen 
 
Het realiseren van bovenstaand is mogelijk door duurzame oplossingen toe te passen. Hierbij kunt u denken aan het installeren van zonnepanelen, zonneboiler of warmtepompen. Het combineren van deze duurzame oplossingen leidt automatisch tot betere resultaten. Daarnaast is het mogelijk om uw huidige CV-installatie te optimaliseren. Vele huishoudens zijn zich niet bewust dat dit al aanzienlijk kan schelen op het maandelijks verbruik. De terugverdientijd op de investering van deze duurzame oplossing is afhankelijk van de omgang en het huidige verbruik. Wij laten u graag in een persoonlijk gesprek zien wat voor u de investering is en de hierbij behorende terugverdientijd op de duurzame oplossing die u wenst. Laat u door ons overtuigen van de voordelen van de duurzame oplossing, doe er uw voordeel mee.