Zonnepanelen
Dakspecialist Naarden BV in
Naarden
<<=Terug naar plaats Naarden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Dakspecialist Naarden BV
Bronsstraat 5 - 7
1411AV Naarden

tel: 035 - 6940395

Extra informatie

De organisatie   
Dakspecialist Naarden bestaat sinds 1980 en is voortgekomen uit vakmensen die toen hun sporen al hadden verdiend in de dakbekkingbranche. Momenteel werken wij met een team van ruim 30 man. We hebben drie vertegenwoordigers, een afdeling verkoop- en projectadministratie en een uitgebreide servicedienst die 24 uur per dag bereikbaar is. We werken met het modernste materieel, met computerprogramma's voor windbelasting en dow-punt berekeningen en bieden mogelijkheden voor bijzondere detailontwerpen. Alles is getoetst aan landelijke en internationale programma's van eisen. 
 
Weer of geen weer 
 
Dakspecialist Naarden is een expert op het gebied van dakbedekken en op het aannemen van totaalprojecten. We kunnen een compleet dak, van ontwerp tot en met het plaatsen van de schoorsteen, voor u verzorgen. Dankzij onze kennis van het totale dak zijn wij in staat om een goed en onafhankelijk advies te geven, of het nu gaat om een particulier huis of om het hoogste gebouw van Amsterdam. Dakspecialist Naarden heeft en kan voor ieder dak een passende oplossing bieden. 
 
Totaalproject 
 
Dakspecialist Naarden is niet alleen dakbedekker, maar ook dakkenner. Door de ruime ervaring in het aannemen van totaalprojecten kunnen wij u uitstekend adviseren over alle aspecten van het dak, zo ook over bouwfysica en het ontwerp. 
 
Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van dakbedekkingmaterialen en de verwerking daarvan. Bovendien weten wij ook alles van lichtkoepels en schoorstenen. Wij zijn één partij die het totale project coördineert én verantwoordelijk is voor het eindresultaat. Ook voor het onderhoud en een goede dienstverlening kunt u bij ons terecht; dan gaat uw dak nóg langer mee. 
 
Het juiste adres 
 
Bij Dakspecialist Naarden bent u aan het juiste adres voor daken van alle soorten en maten, want wij hebben zowel de kennis als de vaklui onder één dak. 
 
Hoe werken we? 
 
Kwaliteit 
 
Voor Dakspecialist Naarden beperkt het begrip kwaliteit zich niet alleen tot goede dakbedekking. Een goed advies, een goede service en de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd zijn minstens zo belangrijk. Daar staat of valt de duurzaamheid van uw dak immers mee. 
 
Dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Een stukje ouderwets vakmanschap staat borg voor een perfect aanzicht en optimale dakafdichting bij monumentale tot industriële panden. We hebben de specialisatie in huis om natuurproducten aan te brengen, maar werken ook met de modernste dakbedekkingmaterialen. Met onze eigen timmerlieden, metselaars en loodgieters kunnen wij een compleet dak opbouwen, inclusief bijv. dakbeschot, boeiboorden, lichtkoepels en schoorstenen. 
 
Dakspecialist Naarden heeft een waterdichte oplossing voor ieder dakprobleem. Bij oplevering van onze daken krijgt u vanzelfsprekend een (schriftelijke) garantie van 10 jaar op het materiaal en de verwerking. Ook is het mogelijk het onderhoud bij ons onder te brengen. 
 
Wij bieden particuliere huizenbezitters, eigenaren van industriële panden en woningbouw- verenigingen graag een gratis dakinspectie aan om een helder en vooral onafhankelijk inzicht te geven in de conditie van de dakbedekking en dakconstructie. 
 
Welke werkzaamheden doen wij? 
 
Platte daken 
 
Naast de verwerking van moderne bitumineuze dakbedekkingrollen, beschikt Dakspecialist Naarden ook over een afdeling waar moderne kunststoffolies worden verwerkt zoals duurzaam EPDM folie. Deze bedekkingen worden veel toegepast op industriële gebouwen maar ook op dakkapellen en daken van garages. Ook kan er veilig, zonder gebruik te maken van branders, een dak worden gemaakt met gebruik van kleefmiddelen door het toepassen van speciale EPDM en ECB folies. 
 
Hellende daken 
 
Voor de particuliere markt renoveren wij veel dakpandaken. Alle voorkomende type pannen worden verder door ons verwerkt; van de Oude, de Verbeterde en de Opnieuw Verbeterde Holle pannen tot de speciale modellen zoals Tuille-du-nord, Kruispannen en de Romaanse en Mulden modellen. Deze laatsten kunnen onbehandeld, gesatineerd of zelfs verglaasd aangeboden worden en zijn in praktisch alle kleuren verkrijgbaar.  
 
Bijzondere daken 
 
Leipannen, oftewel vlakgetrokken dakpannen, zijn vanuit de bouw van de jaren 20-30 ook een vertrouwde toegepaste bedekking. Wij verwerken deze materialen met grote regelmaat, zowel keramisch als wel de uitvoering in beton. Dit geldt ook voor een heel gamma aan "reguliere" dakpannen die wij in alle kleuren en vormen aanbieden.  
 
Op monumentale gebouwen zoals kerken of villa's uit de jaren 20 werken we regelmatig met natuursteen leien. Daarnaast wordt in de bungalowbouw tegenwoordig veel kunstvezel cement leien toegepast.  
 
Boerenschuren en -stallen met asbestgolfplaten worden vaak, na sanering, voorzien van metalen sandwichpanelen in damwand- of golfplaatuitvoering. Deze hebben speciale coatings die tot 25 jaar bescherming bieden tegen de zwaarste dampen van amoniak. De binnenzijde kan verder worden afgewerkt met folie, met metaal met amoniak bestendige colorfarm coating of (zelfs) met polyester.