Zonnepanelen
Waterland Solar in
Monnickendam
<<=Terug naar plaats Monnickendam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Waterland Solar
Houtrib 46
1141DG Monnickendam

tel: 06-28237655

Extra informatie

Wij adviseren, verkopen en installeren hoogwaardige zonnepaneelsystemen.    
WaterlandSolar is vooral actief in de gemeente Waterland en omliggende gemeenten Edam-Volendam en Purmerend. Door het toepassen van nieuwe innovatieve technologiën kunnen terugverdientijden van 7 jaar en een financieel rendement van 11,6% worden behaald. 
 
In een gratis en vrijblijvend advies informeren wij u naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfsgebouw. Tevens helpen we u op weg met de beschikbare subsidies, investeringsaftrek voor bedrijven (o.a. EIA, KIA) en financierings mogelijkheden. 
 
Of u nu zelf gaat installeren of alles door ons laat uitvoeren, u kunt altijd rekenen op onze professionele support. Ook na de installatie zullen wij u begeleiden bij aanvraag van subsidies en eventuele gratis 'slimme meter'. 
 
Het zonnepaneel 
 
Er zijn honderden fabrikanten van zonnepanelen, waarvan meer dan 90% in China wordt geproduceerd. De meesten zijn van goede kwaliteit. De fabrikanten waar wij mee werken kenmerken zich door een bovengemiddelde kwaliteit tegen de best mogelijke prijs. Bovendien zijn de bedrijven financieel zeer solide, zodat ze hun productgaranties van 10 jaar of meer ook waar kunnen maken. De praktijk leert dat zonnepanelen minimaal 30 jaar mee gaan. 
 
Er zijn in principe 3 technieken: dunne film, monokristallijn en polykristallijn. Dunne film heeft een veel lager rendement dan mono- of poly-kristallijn, dus is een groter oppervlak nodig om hetzelfde vermogen te produceren. Daarom werken wij uitsluitend met mono- en poly-kristallijn zonnepanelen. De monokristallijn panelen zijn duurder, maar hebben een hogere opbrengst en de polykristallijn panelen hebben een iets lagere opbrengst en zijn goedkoper. Wij streven altijd naar het best financieel renderende product voor uw woning.  
 
Indien het oog ook wat wil, kunnen we ook zonnepanelen plaatsen die volledig zwart zijn. Het is een geringe meerprijs en een iets langere terugverdientijd, maar verdient zichzelf altijd terug. Zie onze referenties voor enkele praktijkvoorbeelden.