Zonnepanelen
Megens BV in
Milsbeek
<<=Terug naar plaats Milsbeek

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Megens BV
Achterbroek 25
6596 MP Milsbeek

tel: (0)485-800700

Extra informatie

Megens BV   
Megens BV is van origine een elektrotechnisch bedrijf met een uitstekende reputatie. In dertig jaar tijd is dit bedrijf uit Milsbeek (Noord-Limburg) meegegroeid met de ontwikkelingen in het vakgebied die steeds omvangrijker werden. Met de elektrotechniek als basis (huisinstallaties, service en onderhoud) werden er grenzen verlegd en kwam de installateur schoorvoetend vanachter de muren vandaan. Megens vestigde opnieuw een reputatie in de regio. Ditmaal op het gebied van tele- en datacommunicatie, beveiliging- en besturingsinstallaties en moderne domotica. Inmiddels heeft het product van Megens een allesomvattende naam gekregen: Maximaal comfort. Dat wordt graag in partnership bewerkstelligd met duurzaamheid, vertrouwen en goede afspraken als belangrijkste uitgangspunten.  
 
De werkvelden van Megens:  
 
•elektrotechnische installaties, 
•inbraaksignaleringssystemen, 
•brand- ontruimingsinstallaties, 
•camera- observatie systemen, 
•datanetwerken en telefoonapplicaties, 
•verlichting, 
•domotica, 
•Inspectie en onderhoud, 
•Duurzame energie 
 
Megens BV is lid van de "Vrienden van Elektro". Dit zijn bedrijven die zich actief bezighouden met het promoten van beroepsopleidingen in de elektrotechnische sector. 
 
Zonnepanelen (PV panelen) 
 
Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op. Door middel van zonlicht (ook bij bewolkt weer) wordt elektriciteit opgewekt, dat u vervolgens gebruikt voor bijv. uw televisie, wasmachine of uw haardroger. Zodoende bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Daarnaast ontvangt u van de overheid een flinke subsidie, voor een periode van 15 jaar. 
 
Advies op maat; realisatie van A tot Z 
EcoNed adviseert u graag naar de mogelijkheden van zonne-energie. Op basis van een persoonlijk gesprek bieden we u een passend systeem, waarbij we de complete montage kunnen verzorgen. 
 
SDE subsidie ontvangen?  
 
EcoNed is de ideale partij om u van een zonnepaneelinstallatie te voorzien. Vakkundig gemonteerd, voor de juiste prijs.  
Vraag hier een offerte aan of neem contact met ons op. Zonnepanelen wat voor u? Bereken middels de online calculator van EcoNed een indicatief systeem. Voor meer informatie ga naar www.econed.eu. 
 
Nieuw initiatief: Energie besparen? Wij komen naar u toe!! 
 
Wilt u met uw bedrijf energie besparen? Vaak hebben bedrijven behoefte aan één totaalpakket op dit gebied. Onze vier Maaslandse bedrijven willen het eerste aanspreekpunt zijn. Voor advies en voor de te nemen maatregelen met de bijbehorende kosten. Wij komen daarvoor naar u toe! 
 
Nieuw is de combinatie van Megens BV te Milsbeek, Gebr. Janssen te Beugen, Bos schilderwerken te Boxmeer en EPA-Regiomaatwerk te Gennep. Zij trekken onder de nieuwe naam Maasland Energie gezamenlijk op vanuit één missie: Energiebesparing realiseren bij opdrachtgevers. Praktische oplossing op het gebied van energiebesparing is hierbij de invalshoek. 
“Eén van de klanten hierbij is een slagerij waar een energiescan is uitgevoerd. Men kan op termijn veel geld besparen door de terugwincapaciteit van de koeling te benutten en het enkel glas te vervangen door dubbel glas. Ook toepassing van LED-verlichting leidt tot een besparing. Dat klinkt het bedrijf natuurlijk als muziek in de oren”  
 
De initiatiefnemers zijn: 
 
Duurzaam ondernemen 
 
Megens heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Zo willen wij een bijdrage leveren aan een het milieu en de toekomst van onze kinderen. Vandaar de participatie van Megens in Maaslandenergie.nl waarin wij ons bezighouden met energiebesparing voor het bedrijfsleven. Zelf heeft Megens nieuwe bedrijfswagens aangeschaft die op aardgas rijden. Ook de mogelijkheden om over te stappen op electrische auto’s wordt aandachtig gevolgd. Onze kijk op de toekomst: als je nu verstandige keuzes maakt, ben je vanzelf bezig met de dag van morgen. Daarbij is het belangrijk om verder te kijken dan de horizon van je eigen achtertuin.  
 
Diensten 
 
Vrijwel alle denkbare elektrotechnische installaties worden door Megens BV ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden. Daar vallen ook de elektrotechnische huisinstallaties (Domotica) onder die wij compleet automatiseren. Aspecten als bedieningsgemak, flexibiliteit en veiligheid worden door Megens gewaarborgd. Ook het ontwerpen en bouwen van geavanceerde besturingen behoort tot de mogelijkheden. 
Technisch tekenwerk is bij de bouw van elektrotechnische installaties voor woonhuizen, kantoren, fabrieken en machines onontbeerlijk. Elke installatie wordt door ons tot in de details uitgewerkt.  
 
Dienstenpakket: 
 
•Licht- en Krachtinstallaties 
•Verlichtingstechniek 
•Meet-en regelinstallaties 
•Panelenbouw 
•Industriële Automatisering: 
•Geluid- omroepinstallaties