Zonnepanelen
Vorstermans Klimaattechniek in
Meijel
<<=Terug naar plaats Meijel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vorstermans Klimaattechniek
Kruisstraat 13
5768 RW Meijel

tel: 077-4662463

Extra informatie

Toekomstvisie   
Vorstermans richt zich al ruime tijd op nieuwe technieken op het gebied van energie in de woningbouw, utiliteit en industrie. Het doel hiervan is om de CO2 uitstoot terug te dringen en klanten te voorzien van duurzame, hoogwaardige oplossingen. Hiervoor wordt continu gezocht naar nieuwe producten en wordt er veel geïnvesteerd in kennis en onderzoek. Tevens worden opgeleverde duurzame installaties zorgvuldig gemonitord. Vorstermans heeft de intentie om uw energiebehoefte op het gebied van warmte en stroom geheel zelfvoorzienend te maken. 
 
Over Vorstermans 
 
Vorstermans Klimaattechniek is al sinds 1982 actief op de markt van installatie en onderhoud. In de beginjaren concentreerde Vorstermans zich op het installeren en onderhouden van CV, gas en watertechnische installaties en was vooral actief in de agrarische sector. In de loop der tijd werd het dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Innovatie is daarbij een belangrijk sleutelwoord. Zo was Vorstermans een van de eerste installateurs die vloerverwarming toepaste. Daar bleef het echter niet bij. Sinds 1999 is Vorstermans actief in het toepassen van duurzame energie. Anno 2010 loopt Vorstermans voorop in het toepassen van duurzaamheid. 
 
Vorstermans is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 20 fulltime werknemers. Naast de directie bestaat de organisatie uit een tekenteam en projectleiders, besturingstechnici, servicemonteurs- en begeleiders, montagemedewerkers en adviseurs die samen zorgen voor vakmanschap. Vorstermans is tevens een erkend leerbedrijf voor leerlingen op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en besturingstechniek. 
 
Electrische panelen 
 
Het opwekken van electriciteit is 'hot'. De overheid wil dit stimuleren met diverse subsidies, die op dit moment geldig zijn. Echter, we zijn van mening dat deze electraopwekking op zichzelf lonend moet zijn. Met de huidige electriciteitsprijzen is de terugverdientijd nu ca 10 jaar. Met de verwachte prijsstijging zal dit waarschijnlijk meer in de buurt van de 7-8 jaar komen te liggen. Wij monteren al diverse jaren deze zonnepanelen en we onderscheiden ons op de volgende aspecten: 
 
- zorgvuldige opname, waarbij we gericht adviseren omtrent reële opbrengst, rekening houdend met esthetische aspecten en overige werkzaamheden zoals aanpassingen in de meterkast. 
 
- uitgebreide offerte met werkelijke opbrenstberekening op basis van hellingshoek, type paneel en dakvlak ten opzichte van zuiden. 
 
- uitsluitend toepassing van hoogwaardige panelen, met garantie op opbrengst van 90% tot 15 jaar en 80% tot 25 jaar. 
 
- volledige uitvoering van werkzaamheden inclusief, arbotechnisch veilig uitgevoerd. 
 
- advisering en begeleiding subsidieaanvragen.