Zonnepanelen
J.G. van Dijk & Zn. in
Maasland
<<=Terug naar plaats Maasland

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

J.G. van Dijk & Zn.
Oud Camp 6
3155 DL Maasland

tel: 0174 512090

Extra informatie

Zonnepanelen   
Nederlands zonlicht is prima geschikt om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen. En de prijs is steeds minder een drempel: de prijzen dalen en er is landelijke subsidie sinds juli 2012! 
 
Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier in een deel van de stroombehoefte van uw huishouden. Zonlicht is onuitputtelijk; verder veroorzaakt elektriciteit productie met zonnepanelen geen uitstoot van broeikasgassen. Zonnestroom concurreert steeds beter met netstroom want de kosten voor zonnepanelen dalen. En er is subsidie voor zonnepanelen. 
 
 
Alvast nagaan of het mogelijk is om zonnepanelen op uw woning te plaatsen, en wat de geschatte kosten en baten zouden zijn?  
Vraag advies op maat!