Zonnepanelen
Electro Van Montfort BV in
Linne
<<=Terug naar plaats Linne

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Electro Van Montfort BV
Oudeweg 80
6067CA Linne

tel: 0475-460300

Extra informatie

Elektrotechniek door Van Montfort    
Electro van Montfort levert totaaloplossingen op het gebied van alle voorkomende installaties. Denk aan huisautomatisering, alarminstallaties, camerabewaking (cctv), telefooninstallaties, datanetwerken, gebouwbeheersystemen, energiebesparing en verlichting. Zo treft u alles onder één dak. Want ook duurzame energie, loodgieterswerk en het installeren van ventilatie- en luchtbehandelingssystemen, airconditioning en verwarming behoren tot ons dienstenpakket. Daarnaast fungeert elektrobedrijf Van Montfort als adviseur en ontwerper. Graag worden we dan ook al in een vroeg stadium bij uw plannen betrokken, zodat de technici en monteurs met u mee kunnen denken en vroeg kunnen anticiperen op de laatste ontwikkelingen.  
 
Welke oplossing kiest u? 
 
U bent gebaat bij het vinden van een effectieve oplossing die u ergernis, tijd en geld bespaart. Dat weten we. En daar streven we dan ook naar. Samen met u. 
 
Elektromonteur gezocht?  
 
Het team elektromonteurs van elektrobedrijf Van Montfort  
Een hecht team elektromonteurs vindt u bij ons in Limburg. Calculators, projectleiders, werkvoorbereiders, elektriciens en administratieve krachten vormen samen de basis van het bedrijf. Grondleggers Cor en Monique van Montfort startten in 1995 hun onderneming in elektrotechniek, destijds gevestigd in Roermond, tegenwoordig is Linne de thuisbasis. De geschiedenis van het bedrijf verklaart de persoonlijke werkwijze van Van Montfort. Korte lijnen en transparante communicatie, zowel intern als extern.  
 
Service bij storingen  
 
Heeft u een stroomstoring of een ander elektrotechnisch ongemak? Een telefoontje naar 0475-460305 en de servicedienst van Electro Van Montfort komt bij u langs om het probleem te verhelpen. 
 
Elektrobedrijf met zegelrecht  
 
Als een van de weinig erkende elektrotechnische bedrijven in Limburg heeft Van Montfort zegelrecht. Dit houdt in dat wij in uw meterkast het zegel mogen verbreken en vernieuwen. 
 
Deze service leveren wij ook  
 
•Inspectie van woningbouw, kantoorpanden, winkelpanden, scholen en meer 
•Uitvoeren van metingen en keuringen 
•Controle van noodverlichtingsinstallaties 
 
Elektrotechnische installaties  
 
Comfortabel, duurzaam en veilig. Aan die randvoorwaarden dient apparatuur in huis te voldoen volgens Electro Van Montfort. Daarom beschikt het elektrotechnische bedrijf over de nieuwste technieken op het gebied van levensloopbestendig wonen en domotica. Zo kunnen wij u eenvoudige installaties, maar ook luxe oplossingen bieden.  
 
Elektrotechniek voor bedrijven 
 
Een goede verlichting boven uw bureau, werktafel of winkelschappen? Als ondernemer bent u gebaat bij energiebesparende elektrische apparaten. Daarmee bespaart u naast energie ook kosten. Van Montfort biedt, naast het aanleggen van verlichting, ook technische oplossingen voor zorginstellingen. In overleg met zorgmedewerkers én cliënten installeren we complete hulpdienstsystemen, toegangscontroles en brandalarmeringen. 
 
Nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden  
 
Woningbouwverenigingen die bij elektrobedrijf Van Montfort aankloppen voor renovatieprojecten, kunnen rekenen op toekomstbestendige service- en onderhoudsafspraken. De 24-uursservice garandeert onderhoud en hulp bij storingen op ieder gewenst moment. Ook voor nieuwbouw, van enkele woning tot complete wijk of fabriekshal, kunt u ons inschakelen. Dankzij een eigen ontwerpafdeling is snel en doeltreffend werken een vanzelfsprekendheid. Daarbij houden we altijd rekening met duurzaamheid en energiebesparing. Dit is de reden dat veel regionale en provinciale overheden een beroep doen op onze duurzame producten en diensten.  
 
Duurzame energie  
 
Duurzaam wonen? Ook uw huis is daarvoor geschikt. Aangezien de energiekosten op het punt staan nog verder te stijgen, zijn zonnepanelen prijstechnisch gezien een goede investering. Ook binnenshuis zijn de mogelijkheden om energie te besparen groot. Bijvoorbeeld met behulp van domotica, oftewel huisautomatisering. Dit voorkomt bijvoorbeeld dat lichten onnodig branden of de verwarming te hoog staat. 
 
Voor meer informatie over een duurzame leefomgeving, neemt u contact op met Van Montfort.