Zonnepanelen
Novasolar in
Koog aan de Zaan
<<=Terug naar plaats Koog aan de Zaan

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Novasolar
Breedweer 40
1541AC Koog aan de Zaan

tel: 075-6357543

Extra informatie

Goed dat u ons gevonden heeft!   
Uw interesse voor zonnestroom, opgewekt door zonnepanelen is zeer terecht. De zon voorziet de aarde van enorm veel energie; duurzame energie. Ook in Nederland. 
 
Huizen en gebouwen bieden veel mogelijkheden om met zonnestroom geheel of gedeeltelijk in hun eigen elektriciteitsbehoefte te voorzien. Zo hebben eengezinswoningen voldoende dakoppervlak om evenveel stroom op te wekken, als dat ze in een jaar verbruiken. 
 
Wij leveren en monteren complete zonnestroom systemen. Bestaande uit zonnepanelen, de daarbij behorende juiste stroom-omvormer, bekabeling, waterdichte doorvoeren en niet geheel onbelangrijk de daarbij geldende garanties. 
 
U kunt, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen, toegepitst op uw specifieke wensen en situatie. Dit kan u doen door op de knop "vraag een vrijblijvende offerte aan" te drukken en uw gegevens in te vullen. Wij nemen dan, indien u dit wenst, contact met u op. 
 
Zonnepanelen van NovaSolar zijn een goede keuze, mede doordat onze vaste partner Deyle Elektro SEI & Uneto-VNI gecertificeerd is. Zodoende bent u verzekerd van een uitstekend aangesloten systeem! 
 
Over ons 
 
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf wat zich sinds 2010 voor 100% richt op zonne-energie opgewekt via zonnepanelen. Vanuit onze bouwkundige achtergrond en ervaring weten we inmiddels dat duurzaam bouwen zichzelf terug verdiend. Wij zijn zeer begaan met het behoud van onze kostbare planeet en willen mensen daarom aansporen om, via zonne-energie, de CO-2 uitstoot terug te brengen en bewust te maken van groene stroom. 
 
Waarom Zonnepanelen van Novasolar? 
 
Er zijn legio aanbieders van zonnepanelen op de markt. Waardoor u gemakkelijk het overzicht kan kwijtraken. Wij proberen de werking, de voor- en nadelen, de prijzen en de produkten zo eerlijk en duidelijk mogelijk aan te bieden. Wij vinden het belangrijk dat de klant weet wat hij of zij wel of juist niet krijgt. 
 
We werken met uitsluitend betrouwbare partners voor zowel levering als installatie van de zonnestroom systemen. Onze panelen zijn van producenten welke zich al ruim 30 jaar bezig houden met de ontwikkeling van zonnepanelen.  
 
Daarnaast zijn onze installateurs UNETO-VNI gecertificeerd, wat betekend dat u een erkende installateur over de vloer krijgt bij de plaatsing van de systemen. Zij leveren de installatie turn-key op, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. 
 
Garanties 
 
Er zijn veel zonnepanelen op de markt. Kiezen is dus lastig, want hoe controleert u of uw systeem goed functioneert en net zoveel opbrengt als beloofd?  
 
Garantie is vaak niet wat het lijkt. Want bij wie moet u zijn als er iets aan uw systeem mankeert. Dat wordt lastig bij systemen welke bestaan uit verschillende componenten van verschillende leveranciers en fabrieken.  
 
Onze toeleverancier is een reeds gevestigde naam op de Nederlandse markt. Zij biedt 10 jaar productgarantie op zowel de panelen als op de bevestigingsmaterialen. Elk item heeft een eigen code en staat geregistreerd. Mocht er binnen 5 jaar iets aan uw systeem mankeren, dan wordt dit snel, adequaat en uiteraard kostenloos opgelost. Weer een reden om te kiezen voor ons aanbod!