Zonnepanelen
Sikma BV Gebr Installatiebedrijf in
IJlst
<<=Terug naar plaats IJlst

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Sikma BV Gebr Installatiebedrijf
Roodhemsterweg 20
8651CV IJlst

tel: 0515-415307

Extra informatie

Al vroeg in de vorige eeuw, te weten in 1920, runde grootvader Sikma een loodgietersbedrijf in Sneek, dat later door zijn zoon werd overgenomen.   
De derde generatie kwam in 1990 in beeld, en in de afgelopen dertien jaar hebben de tweelingbroers Bouke en Hans Sikma de zaak doen uitgroeien tot een totaalinstallatiebedrijf met drie volwaardige takken: installatietechniek, elektrotechniek en daktechniek. 
 
Alle drie disciplines worden strikt gescheiden uitgevoerd, wat ertoe leidt dat de circa 18 medewerkers op elk vakgebied kwaliteitswerk kunnen afleveren. Of het nu gaat om een omvangrijke opdracht of een doorsneeklus: bij installatiebedrijf Gebr. Sikma wordt ieder werk met de grootste zorg en kennis van zaken gerealiseerd. 
 
Naast een groot assortiment aan topproducten, staat ook een hoogstaande service voorop. Zo hebben we 3 verschillende onderhoudsabonnementen. Ook weten we alles van subsidies, fiscaliteiten en maatwerkadviezen. 
 
 
Nieuwe CV ketel? Onderhoud aan uw installatie? Zonneboiler? Zonnepanelen? Wij zijn al jaren hét vertrouwde adres voor alles op het gebied van gas, water en elektra.