Zonnepanelen
Slimgroen in
Huizen
<<=Terug naar plaats Huizen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Slimgroen
Ceintuurbaan 5
1271BE Huizen

tel: 088-8080750

Extra informatie

Realiseren duurzaamheidsdoelstellingen!    
Slimgroen helpt bedrijven en particulieren met het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen. 
 
Geld besparen, klimaat neutraal ondernemen of voldoen aan inkoopvoorwaarden zijn allemaal redenen om stappen vooruit te zetten qua duurzaamheid. Slimgroen heeft hiervoor een aantal producten ontwikkeld: 
 
•CO2 footprint / voetafdruk  
•ontwikkelen duurzaamheidsstrategie 
•implementatie concrete oplossingen  
•effectiviteit zonnepanelen, windturbines en licht  
 
Zonnepanelen (geheel geinstalleerd of als doe het zelf pakket)  
 
Slimgroen levert complete PV installatie van 600Wp tot 100kWp. Merken in ons assortiment zijn Suntech, Schott, Atersa en Sharp (zonnepanelen), SMA en Mastervolt (inverters). 
 
Veel van onze klanten kiezen voor onze standaardpakketten die volledig geinstalleerd of als doe het zelf pakket worden geleverd. De prijzen hiervan vindt u in onderstaande tabel. basis geleverd of volledig voor u geïnstalleerd. Twijfelt u of de zonnepanelen op uw dak passen of wilt u een andere oplossing, neemt u dan contact met ons op. Wij kijken dan samen met u naar de optimale mogelijkheden voor uw situatie.