Zonnepanelen
Reda Solar in
Hoogeveen
<<=Terug naar plaats Hoogeveen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Reda Solar
Karper 13
7908WX Hoogeveen

tel: 0528-746012

Extra informatie

Uw partner uit Hoogeveen op het gebied van zonnepanelen.   
Profiteer met Reda Solar B.V. van gratis zonne-energie. 
De zon is een onuitputtelijke bron van gratis energie. Reda Solar B.V. biedt diverse innovatieve oplossingen om optimaal van deze energie te profiteren en de stap naar duurzaamheid en energiebesparing te maken. Zowel voor bedrijven als particulieren. De zonnepanelen zetten het zonlicht direct om in elektriciteit. U bespaart fors op de energierekening én u draagt bij aan een beter milieu. 
 
Wij maken uitsluitend gebruik van de kwaliteitsproducten van onderstaande fabrikanten zoals Suntech, Mastervolt, SMA, Fronius, Yingli Solar, Siemens, Canadian Solar, Power One. 
 
Producten 
 
Reda Solar B.V. levert alleen systemen van topkwaliteit en onze zonnepanelen en omvormers behoren tot de top van de markt. U krijgt garantie op het gehele systeem, de zonnepanelen, de omvormer, het montagesysteem en natuurlijk de bekabeling. Reda Solar B.V. is uw enige aanspreekpunt en zorgt voor een probleemloze werking gedurende de levensduur van uw zonnepanelen installatie. Met speciale software zorgen wij ervoor dat de afzonderlijke onderdelen van uw installatie optimaal op elkaar zijn afgestemd. Op deze manier is een probleemloze langdurige werking gegarandeerd. 
 
Waarom kiezen voor kwaliteit? Kijk maar eens naar dit artikel over efficiëntie van zonnepanelen en omvormers. 
 
Solar Frontier 
 
Deze mooie volledig zwarte panelen doen het ook erg goed op plaatsen met schaduw. Deze zonnepanelen worden ook wel daglichtpanelen genoemd omdat ze ook een uitstekend rendement behalen bij slechte condities. Ook blijft de opbrengst erg stabiel en hebben de panelen na bijvoorbeeld 20 jaar nog nauwelijks te maken met lagere opbrengst. 
 
ET Solar zonnepanelen 
 
De zonnepanelen van ET Solar zorgen voor hoge opbrengsten in de praktijk. In de Photon test staan deze panelen altijd bovenaan v.w.b. rendement en kwaliteit. 
 
ET Mono full black ET-M660240-255BB 
ET Mono ET-M660235-260WW.pdf 
 
Yingli zonnepanelen 
 
Zeer goede zonnepanelen. Ook in de photon test staat de Yingli poly op plaats 5! Een goedkoop maar goed zonnepaneel! Een veel gebruikt paneel voor de agrarische sector en de grotere projecten. 
 
Naast de keuze voor kwalitatief hoogwaardige panelen is de keuze voor het merk en type omvormer van groot belang voor het rendement van uw installatie. 
 
Een omvormer of inverter is een elektronisch apparaat dat de invoerspanning van een bepaalde spanning naar een andere spanning kan omvormen. 
 
Fotovoltaïsche cellen (zonnecellen) en leveren gelijkstroom. Met behulp van omvormers wordt deze gelijkspanning omgezet in 230V of 380V (3 fasen) wisselspanning. 
 
Bijna alle zonnestroom systemen in Nederland worden via een omvormer aan het elektriciteitsnet gekoppeld, andere slaan overtollige energie op in een accu. Voor de tweede mogelijkheid wordt vooral gekozen op plekken waar het elektriciteitsnet ontbreekt of een aansluiting te duur is. De accu's moeten natuurlijk wel voldoende capaciteit hebben om een paar donkere dagen te overbruggen. Systemen die aan het elektriciteitsnet zijn gekoppeld sluizen de energie die niet wordt gebruikt door naar het energiebedrijf. In dat geval loopt de elektriciteitsmeter terug zolang er in uw bedrijf of uw woning minder elektriciteit wordt gebruikt dan de installatie levert. 
 
Systemen die aan het elektriciteitsnet gekoppeld worden zijn net gekoppelde decentrale opwekkers. 
 
Wij maken uitsluitend gebruik van de kwaliteitsproducten van onderstaande fabrikanten zoals Suntech, Mastervolt, SMA, Fronius, Yingli Solar, Siemens, Canadian Solar, Power One.