Zonnepanelen
LI-Products in
Hoensbroek
<<=Terug naar plaats Hoensbroek

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

LI-Products
Ridder Hoenstraat 182
6433EH Hoensbroek

tel: (0)45 5631885

Extra informatie

Laumen Innovation Products is sinds 2009 een familiebedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in de import en groothandel van duurzame technieken met als hoofdactiviteit zonne-energie binnen de Benelux. Wij bieden hoogwaardige Europese producten aan tegen een markt- conforme prijs. Zo moeten al onze klanten ook na meerdere jaren terug kunnen vallen op Europese steunpunten en niet in de wirwar van Aziatische bedrijven moeten zoeken naar service en garanties.    
Wij zeggen altijd “dozen schuiven en verkopen tegen de laagste prijs kan iedereen, maar kwalitatieve en inhoudelijke informatie leveren over de aangeboden producten dat hebben alleen de bedrijven met kennis van zaken”.  
 
Door het zorgvuldig samenstellen van ons assortiment hebben wij voor onze klanten een voorsprong op de concurrentie gerealiseerd door: 
 
•Producten aan te bieden met Europese kwaliteit garantie 
•Ons bedrijf en de producten te onderscheiden met kwaliteit, service en garanties  
•Complete projectcalculaties aan te leveren voor alle individuele wensen en behoeften 
•Standvastigheid van het assortiment 
 
Service, after-service, kwaliteit en het tijdig nakomen van afspraken zijn de kernpunten in onze onderneming. Door deze manier van werken is ons partnerbestand binnen de Benelux explosief gegroeid. Graag bieden wij U onze diensten aan om ook U een voorsprong te geven op de concurrentie. Wilt U meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.  
 
LI-products is importeur en groothandel in Europese zonnepanelen en totaalleverancier voor PV-installaties, IR-verwarming en verlichting. 
 
Sinds 2009 streven wij continue naar goede service en producten, snelle levertijden en vooral een goed persoonlijk contact. De producten die wij leveren zijn van uiterste hoge kwaliteit en betrouwbare garanties met gedegen fabrikanten welke zich in de jaren bewezen hebben. Dit kunnen wij garanderen door enkel samen te werken met Duitse en Zwitserse fabrikanten. 
 
Door onze brede kennis en ervaring leveren wij voor iedere situatie de geschikte oplossing.  
 
LI-Products heeft een breed assortiment aan zonnepanelen, omvormers, montagesystemen, toebehoren infraroodverwarming, carports en indaksystemen. U kunt bij ons terecht voor losse componenten tot complete pv-installaties.  
 
Onderscheiden in de markt door kwaliteit is ons motto. De Nederlandse markt wordt op het moment overspoelt met kwalitatief slechte materialen.  
 
Om snel en adequaat te kunnen leveren hebben wij een grote voorraad aan zonnepanelen, omvormers en montagesystemen. Is een product niet voorradig dan kunnen wij toch een snelle levering garanderen.