Zonnepanelen
ncke Installatietechniek in
Hillegom
<<=Terug naar plaats Hillegom

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

ncke Installatietechniek
Himera 57
2182RC Hillegom

tel: 06 46218661

Extra informatie

Bij Funcke Installatietechniek in Hillegom bent u aan het juiste adres als het gaat om de levering, installatie en reparatie van al uw loodgieterswerk. Heeft u last van een lekkende kraan, een kapotte centrale verwarming of wilt u aanpassingen in de water- en of afvoerleiding in de keuken of de badkamer? Dan kan Funcke Installatietechniek u helpen!   
Bent u op zoek naar een vakkundig installateur met een op maat gesneden CV-advies voor uw woonsituatie? Ook dan bent u bij Funcke Installatietechniek aan het juiste adres. Wij installeren CV-ketels, CV-installaties, radiatoren en thermostaten van alle bekende A merken. 
 
Daarnaast is Funcke Installatietechniek gespecialiseerd op het gebied van sanitair en riolering. Doordat Funcke Installatietechniek alles in eigen beheer houdt zijn wij uw aanspreekpunt. Funcke installatietechniek 
staat niet voor niets voor kwaliteit, vakmanschap en service. Ook kunt u bij ons terecht voor de levering van alle benodigde sanitairmaterialen ten behoeve van zelfbouw. 
 
Om het afvalwater van uw wastafel, keuken, douche en toilet te kunnen afvoeren is een deskundig aangelegd riool noodzakelijk. Wij verzorgen de aanleg van rioolafvoeren bij nieuwbouw, verbouw en renovatie. 
 
Is uw zinken dakgoot of zinken dak aan vervanging toe? Bij Funcke Installatietechniek is alles op het gebied van zinkwerk mogelijk, levering, montage en speciaal zetwerk. Zoals naadloze dakgoten vanaf 1 m tot 6 m uit een stuk, zinken hemelwater afvoeren, deklijsten, fels & roeven, daken, gevelbekleding, dakkapellen en vergaarbakken. Diversen toepassingen zijn mogelijk, denk bijvoorbeeld aan vijver randen, makelaars, windijzers, bollen, spuwers, dakornamenten en pionnen. Maar ook voor platte daken zoals bitumen, EPDM en dergelijke. 
 
Onderhoud mechanische ventilatie. Altijd zeker van schone & gezonde lucht in huis. 
Uw mechanische ventilatie voert vervuilde lucht in uw huis af. Dat gebeurt via de afzuigers in uw badkamer, douche en keuken. Het schoon poetsen van deze afzuigers is niet voldoende. Wij zorgen voor een grondige professionele reiniging van de centrale afzuigmotor. Zo weet u zeker dat uw ventilatiesysteem altijd genoeg vervuilde lucht afvoert. 
 
Duidelijke prijsafspraken 
 
Funcke Installatietechniek hanteert altijd duidelijke prijsafspraken. Dit verschaft beide partijen van helderheid over de kosten van de te ondernemen werkzaamheden. Het voorkomt eveneens vervelende financiële misverstanden achteraf. Eerlijk en efficiënt, dat is Funcke Installatietechniek! 
 
Samengevat kunt u bij ons terecht voor: 
 
• Water- en gasleidingen 
• Aanleg Riolering 
• 
CV-installatie 
• Geiser – Boiler – Cv Combi ketel 
• 
Dakbedekkingen 
• 
Lood-, koper- en zinkwerk 
• Airconditioning 
• Sanitair 
• Duurzame energie 
 
Wij staan borg voor professionaliteit van ons werk en leveren de meest gerenommeerde merken. 
U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave. 
 
Voor sanitair voorzieningen verwijzen wij u graag door: www.funcke-sanitair.nl 
 
Onze Diensten 
 
Wat kunnen wij voor u betekenen? 
 
Funcke Installatietechniek is gevestigd in Hillegom.

Verricht werkzaamheden aan installaties welke betrekking hebben op gas, water, centrale verwarming en airconditioning zowel in woonhuizen als bij bedrijven.

Van het realiseren van een nieuwe badkamer tot het monteren van op maat gemaakt zinkwerk en alles wat daar tussen zit.

Wij zijn geheel product onafhankelijk en kunnen dus kiezen voor die producten waarvan wij zeker zijn dat het een echt kwaliteit product is waar een goede organisatie achter staat met uitstekende service, want dat vinden wij belangrijk. 
 
Gasleiding 
 
Werkzaamheden omvatten: 
• Aanleg, reparatie, uitbreiding en renovatie gasleidingsystemen. 
• 
Inspecties van stookruimtes en dichtheidscontroles van gasleidingen. 
 
Waterleiding 
 
Werkzaamheden omvatten het leveren en aanleggen, repareren, uitbreiden en renoveren van waterleidingsystemen inclusief warm-watervoorzieningen. 
Warm-watervoorzieningen in woonhuizen kunnen zijn: 
 
• Combiketel 
• Keukengeiser 
• Badgeiser 
• Gasboiler 
• Elektrische boiler 
• Indirecte cv-boiler 
• Close-in boiler voor keukens (elektrisch) 
 
Wij adviseren u graag welk apparaat voor welke situatie het meest geschikt is. 
 
Riool 
 
Werkzaamheden omvatten: 
Aanleg, reparatie, uitbreiding en renovatie van binnen en buiten rioleringssystemen, waaronder systemen voor hemelwaterafvoer. 
Tevens kunnen wij een camera-inspectie voor u uitvoeren. 
 
Verwarmingsinstallaties 
 
Werkzaamheden omvatten:
Aanleg, reparatie, uitbreiding en renovatie van centrale verwarmingsinstallaties.

Wij kunnen voor u op maat een ketel adviseren die voldoet aan de volume van uw woning.

De nieuwste ketels behoren tot ons assortiment o.a.: Nefit, Bosch, Remeha en Atag. 
 
CV-ketel onderhoud 
 
Een cv-ketel is een apparaat dat er voor zorgt dat u warm water en een heerlijk comfortabele warmte in uw woning heeft. 
Door een periodiek onderhoud blijft uw cv toestel in een goede conditie en voorkomt u eventuele storingen. Bovendien gaat uw cv langer mee! 
 
Badkamers en keukens 
 
Werkzaamheden omvatten:
Aanleg en renovatie van keukens en badkamers waarbij wij het gehele project aannemen, waardoor de klant maar één aanspreekpunt heeft. Bijkomende bouwkundige werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen. 
 
Dakwerk, zink-, koper- en loodwerken 
 
Werkzaamheden omvatten:

Aanleg en renovatie van diverse dakdelen zoals: dakgoten (zink en koper), kilgoten, platte daken. Uiteraard passen wij, desgewenst, ook de traditionele bitumineuze bedekkingen als SBS, APP en kunststof toe bij renovatie van bedekkingen van platte daken. 
Deze wordt met een föhn- of verlijmtechniek toegepast. Ook kunt ons inschakelen voor dakinspectie.
Wij geven standaard 10 jaar garantie. 
 
Periodiek onderhoud van: 
 
• Gasapparaten (cv-ketels, geisers en kachels) 
• Dakgoten, kilgoten, platte daken 
 
Woningaanpassingen 
 
Woningoplossingen voor specifieke noden in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan: 
 
• Speciale mengkranen 
• Douchestoelen 
• Speciale handgrepen 
• Mindervalide wastafels 
• Etc. 
 
Duurzame Energie 
 
Duurzame energie voor iedereen. 
 
Met de focus op zonnestroom en zonneboilers. Ieder uur komt er een hoeveelheid zonne-energie op aarde terecht die de wereldbevolking gedurende een jaar van energie kan voorzien. Nederland vangt per jaar een hoeveelheid zonne-energie op die voldoende is om ruim 60x in onze jaarlijkse energiebehoefte te kunnen voorzien. We staan op de drempel van een nieuw tijdperk in energie. De belangstelling voor duurzame energie is enorm en blijft groeien. 
 
Laat u vrijblijvend informeren over onze PV panelen want de zon is onze leverancier . 
 
Nefit SolarLine is een uniek zonneboilersysteem voor warm water of verwarming. De geavanceerde collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. Elke collector haalt het hele jaar door uitzonderlijk veel rendement uit gewoon daglicht. 
 
Via een gesloten circuit wordt het sanitaire water in de voorraadboiler verwarmd (afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht tot wel 80 á 90 graden). De royale, optimaal geïsoleerde boiler zorgt ervoor dat er nauwelijks warmte verloren gaat. De boiler wordt aangesloten op uw (bestaande) HR-ketel. 
 
Op zonnige dagen wordt het water voor douche, bad en keuken volledig duurzaam verwarmd met zonne-energie. Op dagen met weinig zonlicht springt uw HR-ketel bij. Op jaarbasis gebruikt u zo tot 60% minder aardgas voor de bereiding van warm water. 
 
Funcke Installatietechniek levert systemen van diverse leveranciers. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.