Zonnepanelen
SolarKompas BV in
Heteren
<<=Terug naar plaats Heteren

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

SolarKompas BV
Weerbroek 14
6666 MN Heteren

tel: 0481745030

Extra informatie

SolarKompas is onderdeel van de Compass Company Group en gespecialiseerd in energiebesparende producten in Nederland, België en Italië. Het management van SolarKompas heeft met meer dan 20.000 zonnepanelen installaties, van klein tot zeer groot, een ruime ervaring in zonnepanelen.   
SolarKompas biedt u een totaal concept met een professionele voorlichting en advies op uw locatie. Met onze 20 Kompas adviseurs hebben wij een landelijke dekking en staan ook in uw regio paraat voor een gedegen advies over zonnepanelen. 
 
Totaal concept 
 
SolarKompas weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het aanschaffen van een eigen zonnepanelen installatie. 
 
De basis van ons totaal concept is vooral vertrouwen! Dit vertrouwen zullen wij moeten verdienen door datgene wat wij beloven ook na te komen. 
 
Een eerlijke voorlichting en advies op maat in uw persoonlijke situatie is belangrijk. De Kompas adviseur bekijkt samen met u de voordelen en optimale configuratie op uw dak. Na het advies ontvangt u een scherpe offerte met enkel de wereldmerken zonnepanelen en omvormers met de laatste technische specificaties die gangbaar zijn in de markt. 
 
Onze eigen SolarKompas installatie teams hebben een ruime ervaring en bieden u de zekerheid van een deskundige montage van uw zonnepanelen installatie.De fabrikanten bieden uitzonderlijk lange garantieperiodes met zelfs 25 jaar output garantie. SolarKompas biedt u met de unieke EnergyCare service overeenkomst alle zekerheid gedurende 20 jaar. 
 
Voordelen SolarKompas 
 
•Top merken zonnepanelen 
•Persoonlijk advies 
•AanvullendeEnergyCare service overeenkomst  
•Assistentie bij het regelen van de financiering 
 
Voordeel zonnepanelen 
 
Met zonnepanelen op uw eigen dak produceert u gedurende minimaal 25 tot 30 jaar uw eigen groene stroom en bespaart u op de huidige en toekomstige energiekosten. Nederland is uitermate geschikt voor zonne-energie en als consument bespaart u gemiddeld al gauw tot € 800,- per jaar. Dit voordeel zal alleen maar hoger worden als onze energieprijzen de komende jaren zullen stijgen.