Zonnepanelen
Installatie Techniek Masseling BV in
Hengelo
<<=Terug naar plaats Hengelo

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Installatie Techniek Masseling BV
Esrein 19b
7550 BA Hengelo

tel: 074 2500801

Extra informatie

Installatie Techniek Masseling (ITM)   
ITM is een in 1990 opgericht zelfstandig elektrotechnisch kennis- en installatiebedrijf met vakbekwame medewerkers gevestigd in het centrum van Hengelo (O). 
 
Wij zijn een veel gevraagde partner in zowel woningbouwprojecten en utiliteitsbouwprojecten, waarbij onze vakbekwaamheid in al haar veelzijdigheid wordt toegepast, van ontwerp tot oplevering. 
 
Kwaliteit 
 
ITM staat voor een hoge kwaliteit van geleverde producten/installaties alsmede van het bedrijfsproces. Dit komt tot uiting in de behaalde certificaten op basis van de certificatieregeling BRL6001 (voor elektrotechnische installaties) en de kwaliteitseisen volgens het Nationaal Centrum voor Preventie (Erkend BORG Beveiligingsbedrijf). Door middel van jaarlijkse audits door KEMA Quality BV worden deze kwaliteitssystemen aan de gestelde eisen getoetst. 
 
Missie 
 
ITM heeft een grote diversiteit aan opdrachtgevers, die bij het leveren van producten en installaties centraal staat. Onze onderneming vindt het haar taak om op zowel technisch, economisch als op maatschappelijk verantwoorde wijze installaties te ontwerpen en installeren. 
 
Onze medewerkers worden door scholing op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in de markt, op technisch niveau, maar tevens op het gebied van veiligheid. Deze aspecten leiden tot een grotere betrokkenheid en verantwoordelijkheid van onze medewerkers. 
 
Visie 
 
De elektrotechnische installatiemarkt is al jarenlang sterk in beweging, op zowel het niveau van regelgeving als techniek. Daarnaast worden de installaties steeds complexer en de daaraan gerelateerde verwachtingen steeds hoger. Wij zijn van mening dat alleen door kennisverbreding en kennisverdieping aan deze hoge verwachtingen kan worden voldaan. Dit zijn in onze ogen essentiële punten voor de continuïteit van onze onderneming. 
 
Installatie Techniek Masseling is een elektrotechnisch kennis- en installatiebedrijf actief in de: 
 
◾Woningbouw  
◾Utiliteit  
◾Industrie  
 
met het ontwerp en de aanleg van:  
 
◾Sterkstroominstallaties  
◾Inbraaksignalering 
◾Branddetectie 
◾Communicatiesystemen 
◾Personenzoekinstallaties  
◾Hulp-roepsystemen  
◾Data-netwerken  
◾Toegangcontrole 
◾Domoticatoepassingen  
◾Zonnepanelen 
 
Onze trefwoorden zijn:  
 
◾Kwaliteit 
◾Kennis  
◾Vakbekwaamheid  
◾Veiligheid 
 
Goed advies en een vakkundige installatie is waar Installatie Techniek Masseling uit Hengelo voor staat. 
 
Door het zorgvuldig selecteren van zonnepanelen en omvormers van hoge kwaliteit bent u gegarandeerd van een hoge opbrengst  
en lagere woonlasten. 
 
En met de duurzaamheidslening van de provincie Overijssel is het voor iedereen mogelijk om milieuvriendelijk energie op te wekken met zonnepanelen. 
 
Een zonnestroom installatie is maatwerk.  
 
Als u wilt weten of uw dak geschikt is en wat de mogelijkheden zijn, vraag dan vrijblijvend uw persoonlijke offerte aan bij ITM uit Hengelo. 
Deze offerte bevat uitvoerige informatie, een voorstel voor de juiste materialen en een prijs op maat.  
We komen bij u thuis om de situatie te bekijken en met u te bespreken. 
 
De subsidie voor zonnepanelen is op. 
In 13 maanden tijd hebben meer dan 90.000 huishoudens een aanvraag voor de aanschaf van zonnepanelen ingediend. 
Maar ook zonder subsidie leveren zonnepanelen nog meer rendement dan een spaarrekening.Zowel jaarlijks rendement als de terugverdientijd houden namelijk goed stand. 
Bovendien profiteert u tot 1 maart 2014 nog van het gunstige btw-tarief van 6 procent voor de montage van zonnepanelen (op woningen ouder dan 2 jaar). 
Daarnaast liggen er nog talloze andere regelingen voor het oprapen die bij het grote publiek onbekend zijn. Dit is jammer want ze maken een financiering wel erg aantrekkelijk. 
 
Financieringsmogelijkheid provincie Overijssel: 
 
Particuliere woningeigenaren kunnen een duurzaamheidslening aanvragen bij de provincie Overijssel voor woningen ouder dan 1 jaar 
Dit om de doelstelling 20% Nieuwe Energie in 2020 te realiseren.Leningen met 3% rentekorting worden verstrekt tot een bedrag van € 20.000 en een maximale looptijd van 15 jaar. 
 
Wat levert het op? Rekent u even mee? 
 
Overijssel biedt bij een duurzaamheidslening 3% korting op de geldende rente. Momenteel betekent dit dat u geld leent tegen een percentage van 1,6% tot 2,3%.  
Iemand met een modaal inkomen betaalt in de hoogste schijf 42% inkomstenbelasting. De rente van de duurzaamheidslening kan worden afgetrokken van deze belasting. 
De effectieve rente is dus net iets meer dan 1%. Rekening houdend met de (fiscaal aftrekbare) afsluitprovisie en jaarlijkse rente (uitgaand van een systeem van € 5.500,=) is de terugverdientijd 
van de zonnepanelen onder deze condities nog geen 10 jaar.De totale besparing op de energierekening over 25 jaar komt uit op bijna € 18.000,=. 
 
 
Informatie-zonnepanelen  
 
Het aanschaffen van zonnepanelen vergt een behoorlijke investering. 
 
Om teleurstelling in de opbrengst en dus de terugverdientijd te voorkomen zijn er een aantal factoren waar u rekening mee moet houden. 
 
De belangrijkste factoren zijn: 
 
- De richting van de panelen ten opzichte van het zuiden en de hellinghoek waaronder de panelen geplaatst worden. 
 
In onderstaande diagram ziet u dat de hoogste opbrengst van de zonnepanelen wordt gehaald bij een richting van nagenoeg zuid bij een hellinghoek van ongeveer 36 graden. 
 
Stel dat het dak van uw woning op oost-zuidoost (OZO)staat en de dakhelling is 40 graden, dan is het rendement 85%. (instralingsfactor)