Zonnepanelen
Loohuis Installatietechnieken B.V. in
Heeten
<<=Terug naar plaats Heeten

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Loohuis Installatietechnieken B.V.
Uilenbroekstraat 64
8111 BE Heeten

tel: 0572 - 388488

Extra informatie

Wat Loohuis doet, doet Loohuis goed. Daar staan wij voor. Loohuis streeft voor u naar kwaliteit van leven, wonen en werken en levert hier graag haar installatietechnische bijdrage aan.   
U wenst betrouwbare oplossingen. Wij leveren betrouwbare oplossingen. Van ontwerp tot en met realisatie, onderhoud en beheer van alle technische installaties in en om gebouwen. Door onze integrale totaalaanpak wordt een comfortabel en functioneel gebouw gecreëerd waarin u zich prettig voelt. Loohuis voldoet aan alle eisen van innovatie, kwaliteits- en veiligheidsnormen en is daarmee gecertificeerd installateur. 
 
U wenst duurzame maar rendabele oplossingen. Wij leveren duurzame maar tegelijkertijd rendabele oplossingen. Loohuis schenkt veel aandacht aan duurzame en energiezuinige installaties omdat we hier in geloven. Onze medewerkers hebben door scholing en ervaring alle benodigde kennis in huis om u van een duurzame oplossing te voorzien. 
 
U wenst dat u wordt ontzorgd. Wij zullen u ontzorgen. Loohuis Installatiegroep werkt aan maatwerkoplossingen voor tevreden klanten. Zo heeft u altijd te maken met één aanspreekpunt en geven we u een vakkundig advies. Of u nu de eindgebruiker of de opdrachtgever bent, wij leveren kwaliteit van het werk én kwaliteit van het samenwerken. Afspraak is afspraak en die komen we na. 
 
Loohuis Installatiegroep werkt met ongeveer 450 medewerkers vanuit de locaties Fleringen, Hardenberg, Heeten, Hengelo, Nijverdal, Raalte, Zwolle, Apeldoorn, Almelo en Enschede in Nederland en Rheine in Duitsland aan technisch perfecte installaties. Een familiebedrijf met een historie van ruim 60 jaar. 
 
Installatietechniek - Duurzaam 
 
Wij leveren duurzame maar tegelijkertijd rendabele oplossingen. U zet u in voor het milieu en bespaart tegelijkertijd euro's. Loohuis schenkt veel aandacht aan duurzame en energiezuinige installaties omdat we hier in geloven. Onze medewerkers hebben door scholing en ervaring alle benodigde kennis in huis om u van een duurzame oplossing te voorzien.