Zonnepanelen
Van Grinsven Installatiebedrijf in
Heesch
<<=Terug naar plaats Heesch

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Grinsven Installatiebedrijf
Zoggelsestraat 94
5384VE Heesch

tel: 0412-452072

Extra informatie

Installatiebedrijf van Grinsven is actief als W-installateur in de centrale verwarming en de loodgieterwerken. In de jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van werktuigbouwkundige installaties bij zowel zakelijke als particuliere klanten.    
Vanaf 1985 is Installatiebedrijf van Grinsven actief als installateur in de centrale verwarming en het loodgieterwerken. In die jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor het ontwerpen, installeren en onderhouden in de installatietechniek in voornamelijk zakelijke en particulieren klanten. 
 
Wij zijn een compacte organisatie met enthousiaste goed opgeleide vakmensen. Juist de beperkte omvang van ons bedrijf geeft u als klant de zekerheid dat u altijd een aanspreekpunt heeft. 
 
Aarzelt u niet om met ons contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek of offerte betreffende deskundige installatiewerken voor nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud. 
 
Het bedrijf is sinds oprichting lid van de Uneto-VNI de branche organisatie voor installatiebedrijven. Daarbij is installatiebedrijf van Grinsven een erkend leerbedrijf.  
 
Doordat dakbedekking door weer- en winds invloeden slijten, worden deze rond de 20-25 jaar vervangen. Ons bedrijf heeft goede ervaring met het aanbrengen Poly Vinyl Chloride (PVC) dakdekkingen. Vooraf wordt zorgvuldig bekeken welke oplossing het meest geschikt is voor uw platte dak. Ook het aanbrengen van (extra) dakisolatie kan een positieve uitwerking hebben op uw energieverbruik.  
 
Wij plaatsen en onderhouden uw cv-installatie, maar geven vooraf deskundig advies. 
Wij verzorgen de complete aanleg van verwarmingsinstallaties voor woningen en kantoorpanden. 
 
Vervangen van uw bestaande ketel en/of geiser. 
De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is vaak een keuze voor 15 jaar. Graag helpen wij u bij het maken van een keuze voor een nieuwe cv-ketel. Of voor u situatie een combitoestel, of cv-ketel met losse boiler het meest passend is. Uiteraard geven wij u voldoende uitleg over de juiste thermostaat voor uw nieuwe cv-ketel.  
 
Onderhoudsabonnement voor het onderhouden van uw cv-toestel. 
Indien u een abonnement heeft afgesloten kunt u er van uitgaan dat u nooit lang in de kou staat en wij het probleem zo snel mogelijk oplossen. Onderhouden installaties gaan langer mee en leveren meer rendement.

Specialiteit
 • cv ketel installatie en onderhoud  
 • dakbedekkingen  
 • installatie radiatoren en cv vloerverwarming  
 • mast- en bakgoten, zink en koper  
 • mechanische ventilatie  
 • nieuwbouw en renovatie  
 • riolering en waterafvoeren  
 • Sanitair  
 • sanitair en gas installaties  
 • Ventilatie  
 • Vloerverwarming  
 • waterontharders en stofzuigersystemen  
 • zonnepanelen en zonneboilers