Zonnepanelen
Mebatherm Airconditioning BV in
Heerenveen
<<=Terug naar plaats Heerenveen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Mebatherm Airconditioning BV
Jupiter 10 /Q
8448CD Heerenveen

tel: 0513-713097

Extra informatie

Over Mebatherm   
Mebatherm is een totaalinstallateur voor alle installaties voor gas, water, sanitair en elektra. Bij nieuwbouw en renovatie kunt u rekenen op advisering, ontwerp en vakkundige installatie. Van begin tot eind kunt u bij alle soorten installatietechniek rekenen op duidelijkheid, snelheid en kwaliteit. Onze monteurs verzorgen op vakkundige wijze de aanleg of installatie en onze betrokkenheid blijft tot ver na de oplevering. Mebatherm is gevestigd in Roden en werkzaam in heel Nederland. 
 
Mebatherm richt zich als installateur op energie besparen en comfort 
 
Mebatherm is een installateur met een focus op duurzaamheid en comfort. Als dealer van Brink Climate Systems staan verwarming, koeling en ventilatie centraal in onze organisatie. De producten van Brink Climate Systems bieden een zeer hoog rendement en dragen bij aan energiebesparing. Mebatherm beschikt over uitgebreide kennis in zonne-energie, aardwarmte en warmteterugwinningsinstallaties en kan u helpen met allerlei maatregelen voor het besparen van energie. 
 
Mebatherm is ook uw partner voor service en onderhoud 
 
Met het afsluiten van een service- en onderhoudscontract komen onze monteurs periodiek bij u langs om uw installatie nauwkeurig te controleren. Tevens biedt Mebatherm een 24 uur service bij storing van uw installatie. Onze monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar om de storing van uw installatie zo snel mogelijk te verhelpen. 
 
Zonnepanelen 
 
Zelfvoorzienend zijn op energiegebied is een steeds belangrijker wordend onderwerp. Investeren in zonnepanelen maakt het mogelijk om zelf uw eigen energie op te wekken en minder afhankelijk te worden van uw bestaande energieleverancier. Uw specialist voor de aanschaf van zonnepanelen is Mebatherm. Mebatherm werkt klantgericht en heeft daarmee als doel een zonnepanelen installatie te realiseren met een zo hoog mogelijk rendement, tegen zo laag mogelijke kosten. Als ervaren installateur van zonnepanelen zijn we gespecialiseerd in verschillende toepassingen van installatie. Wij weten welke factoren van invloed zijn op de werking van zonnepanelen en wij realiseren de best passende oplossing voor zonnepanelen voor uw situatie. 
 
Een zonnepanelen installatie met het hoogste energierendement 
 
Mebatherm levert zonnepanelen met een zeer hoog rendement, doordat de techniek van de geavanceerde zonnepanelen zijn toegepast op het Nederlandse klimaat. Verschillende montagemogelijkheden maken het mogelijk om zonnepanelen op schuine daken, platte daken en zelfs op golfplaten daken te plaatsen. Wij onderzoeken deskundig op welke plaats en met welke hellingshoek de zonnecollectoren het hoogste energierendement kunnen verwezenlijken.

Specialiteit
  • Airconditioning  
  • Brink Luchtverwarming  
  • Domotica  
  • Electrotechniek  
  • Klimaattechniek  
  • LED-verlichting  
  • Loodgieterswerk  
  • Ventilatie  
  • Warmteterugwinning  
  • Waterverwarming