Zonnepanelen
Heeremans BV Technisch Buro in
Heemstede
<<=Terug naar plaats Heemstede

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Heeremans BV Technisch Buro
Nijverheidsweg 19
2102LJ Heemstede

tel: 023-5282174

Extra informatie

Heeremans in Heemstede is specialist voor installatie en onderhoud van centrale verwarming, koeling en airconditioning, sanitair, ontwerp en inbouw van luxe badkamers, legionellabestrijding, alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden, goten, regenpijpen, daken, lood- en zinkwerk en dakwerkzaamheden. Neem contact op voor meer informatie of advies.   
Technisch buro Heeremans installeert centrale verwarmingsketels, radiatoren en thermostaten van alle bekende merken, zoals Atag, Daalderop, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. 
 
Wij adviseren u graag over bijzondere typen radiatoren, die in elk modern of klassiek interieur een plek vinden. Daarnaast leveren wij vloer- en wandverwarming en speciale radiatoren voor in de badkamer. Ideaal voor het drogen van vochtige handdoeken! 
 
Aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing is voor ons vanzelfsprekend. Een zuinige en milieuvriendelijke hr-ketel, warmtepomp of zonneboiler levert meestal al binnen enkele jaren rendement op. Wij installeren ook zonneboilers en zonnepanelen, die daglicht in warmte en elektriciteit omzetten.  
 
Regelmatig onderhoud garandeert een lange levensduur van uw verwarmingsinstallaties, gas- en regelapparatuur, daken en goten. En voorkomt dat u op een onverwacht moment voor een verrassing komt te staan. Want niets is vervelender als op een koude winterdag de verwarming plotseling niet meer werkt. Of het dak lekt door achterstallig onderhoud aan dakbedekking of goten. U kunt daarbij bovendien voor aanzienlijke kosten komen te staan. 
 
U kunt bij Technisch buro Heeremans terecht voor verschillende vormen van onderhoud en service. Allereerst natuurlijk directe hulp na storingen of plotselinge defecten, gewoonlijk binnen 24 uur. Verder regulier onderhoud op contractbasis, volgens een vast uurtarief. Maar ook de jaarlijkse controle aan uw cv-installatie of geiser hoort tot het takenpakket van Technisch buro Heeremans. Laat Heeremans u zorgen uit handen nemen! Neem daarom vandaag nog contact op voor meer informatie over een aantrekkelijk onderhoudscontract! 
 
Heeremans is centraal gevestigd aan de Nijverheidsweg 19 in Heemstede, vlakbij de N201.  
24-uurs- en weekendservice. Vraag informatie!

Specialiteit
  • Centrale verwarming  
  • Gaskachels en geisers  
  • Ontwerp en aanleg badkamers  
  • Sanitair  
  • Klimaattechniek  
  • Legionellabestrijding  
  • Onderhoud en renovatie  
  • Loodgieterswerkzaamheden  
  • Dak- en zinkwerkzaamheden  
  • Goten en regenwaterafvoer