Zonnepanelen
Mensonides Installatie in
Harlingen
<<=Terug naar plaats Harlingen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Mensonides Installatie
Hermesweg 7
8861 VN Harlingen

tel: 0517-412658

Extra informatie

Het antwoord op alle technische vragen vindt u bij Mensonides Installatie   
Hoewel de maanden december, januari en februari slechts goed zijn voor 7% van de jaarlijkse opwekking, is het daarom juist verstandig in deze donkere dagen te plaatsen. De panelen liggen dan te wachten op de zon die in het voorjaar komen gaat. Deze zonne-uren tellen pas goed mee: maart t/m augustus is goed voor 76%!  
 
Met de installatie van de zonnepanelen wordt u in feite producent van elektriciteit. Als u meer energie opwekt dan uw gebruikt kunt u deze terugleveren aan uw energiemaatschappij waar u natuurlijk een vergoeding voor ontvangt.  
 
Gelukkig ziet de overheid de voordelen van duurzame energie in en bevorderd daarom de aanschaf door het beschikbaar stellen van subsidie. De subsidie zorgt er voor dat u de aanschaf van uw panelen snel terug kunt verdienen.  
 
Energiebesparing wordt met de dag actueler. Vrijwel wekelijks komt dit onderwerp terug in het nieuws, en dan met name de inspanningen om de uitstoot van CO2 te reduceren.  
 
U kunt nu uw steentje bijdragen door over te gaan op de aanschaf van zonnepanelen (PV-panelen) en zo uw eigen elektriciteit op te wekken. Dit levert een aardige besparing op uw energie-kosten op. Bovendien wordt bij een stijgende energieprijs uw jaarlijkse besparing steeds groter! PV-panelen zijn bouwvergunningsvrij aan te leggen op bestaande schuine daken en op platte daken tot een hellingshoek van 35°.  
 
Een nieuwe haard of centrale verwarming? Een vertrouwde alarminstallatie? Of een luxe badkamer met alles erop en eraan? 
 
Welke technische vraag u ook stelt, Mensonides Installatie heeft het antwoord. Voor ondernemer en particulier, voor mensen die de hele klus willen uitbesteden en voor de doorgewinterde doe-het-zelver. 
 
Mensonides Installatie omvat twee bedrijven: het installatiebedrijf met ervaren specialisten in elektra, beveiliging, warmte, luchtbehandeling, sanitair, leidingwerk, dakbedekking en zinkwerk en de winkel met een showroom van 900 m2 waar u koelkasten, wasmachines, audio-/video apparatuur, telecommunicatie-apparatuur en nog meer vindt. 
 
Een compleet nieuwbouwproject of een kleine reparatie. Mensonides doet het graag en goed. Een ISO9001 en VCA* certificaat zegt meer dan 1000 woorden: Mensonides Installatie werkt veilig en vertrouwd. En: als het echt moet, staan wij 24 uur per dag voor u klaar…