Zonnepanelen
Hagitech in
Hardinxveld Giessendam
<<=Terug naar plaats Hardinxveld Giessendam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hagitech
Ambachtsstraat 1c
3371 XA Hardinxveld Giessendam

tel: 0184-763498

Extra informatie

Over ons   
Met Hagitech kiest u voor kwaliteit! Wij zijn specialist in zonnepanelen. Een zonne energiesysteem is een uitstekende investering, maar om het optimale rendement te halen moet wel alles kloppen en op elkaar afgestemd zijn. Dat is ons specialisme, en we zijn u met onze kennis graag van dienst! 
 
"Elk dak is uniek. Alleen een specialist weet het maximale eruit te halen!"  
 
TOP-5 Kwaliteit 
 
Onze producten zijn met zorg geselecteerd. Er zijn vele leveranciers op de markt, we hebben geselecteerd op een aantal kenmerken die wij belangrijk vinden. Hoge opbrengst, lange levensduur, degelijke bouwkwaliteit en goede garantievoorwaarden. 
 
Eigen MontageHagitech 
 
Uw zonnepaneel installatie wordt door Hagitech op een uiterst professionele wijze geïnstalleerd! U heeft te maken met één aanspreekpunt van offerte tot uitvoering. Door deze aanpak ontstaan er geen misverstanden en krijgt u alles precies zoals afgesproken.  
 
ALL-IN Service 
 
Met onze service gerichte aanpak ontzorgen we u met alles. De aanvraag voor subsidie, het aanmelden van uw installatie bij uw netbeheerder, het installeren van de software voor monitoring op uw computer, we doen het allemaal! 
 
Zonnepanelen  
 
Een zonnepaneel of PV paneel is een paneel waar zonnecellen van silicium in verwerkt zijn. Dit materiaal heeft de eigenschap om daglicht om te zetten in elektriciteit. PV staat voor het Engelse woord Photovoltaic. Wanneer een aantal zonnepanelen naast elkaar worden geplaatst, heet dat een zonnepaneelsysteem ofwel een PV-systeem. Het zonnepaneel zet invallend zonlicht om naar elektrische energie.  
 
"Elk dak is uniek. Alleen een specialist weet het maximale eruit te halen!" 
 
Dakoriëntatie: 
 
Tussen Oost en West, met het Zuiden als optimaal. Zonnepanelen worden bij voorkeur geplaatst op daken die tussen Zuidoost en Zuidwest zijn georiënteerd. Zodra de panelen verder richting Oost of West worden geplaatst daalt het rendement, maar met de juiste hellingshoek zijn de rendementen nog zeer acceptabel. In een platdaksituatie is een oost-west opstelling zeer rendabel, omdat we dan het hele dak vol kunnen leggen met zonnepanelen. 
 
Schaduw: 
 
Het is van belang dat het dak weinig tot geen schaduw bevat. Schaduw kan ontstaan door bijvoorbeeld: bomen, dakkapellen of schoorstenen. Valt er deels schaduw op uw dak, waardoor een traditioneel systeem niet geschikt is, zijn er toch mogelijkheden om een aangepast zonnesysteem toe te passen. Vraag ons naar de mogelijkheden! 
 
Hellingshoek: 
 
Zonnepanelen worden bij voorkeur in een hellingshoek geplaatst die tussen de 15° en 60° ligt. 
 
Daktype: 
 
Zonnepanelen zijn zowel toepasbaar op platte daken als schuine daken. Hiervoor hebben we verschillende systemen in ons programma voor een optimale bevestiging op of aan het dak. 
 
Gelijkstroom: 
 
Zonnepanelen leveren gelijkstroom (zoals bijv. een batterij) en worden aan elkaar doorgekoppeld. Het totaal pakket panelen wordt aangesloten op een omvormer. Deze omvormer zet de opgewekte gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom.