Zonnepanelen
Adriaans Dakdekkers- en leidekkersbedrijf in
Haps
<<=Terug naar plaats Haps

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Adriaans Dakdekkers- en leidekkersbedrijf
Straatkantseweg 8
5443NC Haps

tel: 0485-313402

Extra informatie

Dakdekkers- en leidekkersbedrijf Adriaans toont al meer dan 60 jaar haar vakmanschap op het gebied van kwaliteit van dakwerken. Het familiebedrijf heeft gespecialiseerde medewerkers in dienst voor hellende, platte en leien daken.    
De onderneming werkt aan grote en kleine projecten voor aannemers en particulieren en verzorgt daarbij het integrale traject: van advies tot uitvoering en onderhoud. Het bedrijf is in heel Nederland actief en streeft altijd naar de hoogste kwaliteit van werken.  
 
Dakdekkers- en leidekkersbedrijf Adriaans uit Haps is een echt familiebedrijf en toont al meer dan 60 jaar haar vakmanschap op het gebied van kwaliteit van dakwerken. In 1946 werd het dakdekkersbedrijf als eenmansbedrijf opgericht door Harry Adriaans. De huidige directeur Jan Adriaans nam in 1977 het stokje van hem over. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijk actieve specialist die voor elk type dak een oplossing heeft. Pascal Adriaans zal in de toekomst zijn vader opvolgen.  
 
Het bedrijf heeft gespecialiseerde medewerkers in dienst voor hellende, platte en leien daken. De onderneming is inzetbaar op alle typen werkzaamheden: nieuwbouw, renovatie, woning- en utiliteitsbouw. De orderportefeuille is dan ook divers: het bedrijf werkt in heel Nederland aan grote en kleine projecten (inclusief timmerwerk) voor aannemers en particulieren en verzorgt daarbij het integrale traject: van advies tot uitvoering en onderhoud.  
 
Men kan het dakdekkers- en leidekkersbedrijf dan ook typeren als een combibedrijf, gericht op het gehele bouwdeel dak. Voor elke vorm van dakbedekkingen heeft het bedrijf namelijk specialisten in huis. Op het gebied van hellende daken verwerkt het bedrijf de volgende materialen:  
 
■dakpannen  
■natuurleien  
■kunststof leien  
■stalen dakpanplaten  
■houten shingles  
■dakplaten  
■zonnepanelen  
 
Op het gebied van platte daken verwerkt het bedrijf de volgende materialen:  
 
■bitumineuze dakbedekkingen  
■kunststof dakbedekkingen  
■golfplaten  
■zonnepanelen  
 
Ook monteert het bedrijf dakkappen, eventueel compleet met bijbehorend timmerwerk. Dit geldt zowel voor prefab kappen als kappen bestaande uit dakplaten.  
 
Kortom: dakdekkers- en leidekkersbedrijf Adriaans is hét adres voor al uw dakwerkzaamheden. In overleg met de klant wordt gezamenlijk de planning voor het project gemaakt. De opdracht wordt vervolgens (vanzelfsprekend volgens de regels van de arbodienst) uitgevoerd.  
 
Het vakmanschap van de medewerkers staat voorop!

Specialiteit
 • Bitumen dakbedekking  
 • Dakgoot  
 • Dakisolatie  
 • Dakplaten  
 • Dakraam  
 • Gevelbekleding  
 • Leisteen dakbedekking  
 • Loodwerk en zinkwerk  
 • Metalen dakbedekking  
 • Pannendak  
 • Plat dak  
 • Shingle dakbedekking  
 • Zonnepanelen