Zonnepanelen
Henry Theunissen installaties / dakbedekking B.V. in
Haarsteeg
<<=Terug naar plaats Haarsteeg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Henry Theunissen installaties / dakbedekking B.V.
Mommersteeg 50
5254VM Haarsteeg

tel: 073 5111674

Extra informatie

Henry Theunissen B.V. heeft al 25 jaar ervaring op zijn vakgebied. Als bebussendrijf zijn wij zeer breed georiënteerd, wij zijn actief op de volgende gebieden:   
 • Water, gas, riool leidingen 
 • Sanitair 
 • Centrale Verwarming 
 • Onderhoud en service 
 • Riool ontstoppingen 
 • Complete badkamers 
 • Dakbedekkingen 
 • Zink en Koper werk 
 • Vervangen CV ketels en boilers 
 • Zonneboilers en solar zonnepanelen 
 • Zonne energie / Zonnepanelen 
 
Bussen 
 
Deze uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat wij opdrachtgevers een totaalpakket aan diensten kunnen aanbieden. Een ander sterk punt is onze flexibiliteit. 
 
Veelzijdigheid en vakmanschap zijn bij loodgieters- en dakbedekkingsbedrijf Henry Theunissen B.V. de sleutelwoorden.  
"Onze monteurs kennen geen specialismen, ze zijn van vele markten thuis".  
Door de jarenlange ervaring wist Henry Theunissen in de gehele regio een betrouwbare naam op te bouwen. Het is dan ook niet voor niets dat Heny Theunissen garant staat voor betrouwbaarheid en garantie. 
 
Henry Theunissen is een allround loodgietersbedrijf dat al geruime tijd in de hele regio actief is op het gebied van installatietechniek. Tal van werkzaamheden kunnen de monteurs van Henry Theunissen voor hun klanten uitvoeren.  
Te denken valt ondermeer aan de installatie van centrale verwarmingen, de aanleg van riolering, waterleiding en gasinstallaties en het aanbrengen van zinken dakgoten.  
Ook voor installatie van sanitair kan men uitstekend bij Theunissen terecht. 
Al deze werkzaamheden voert het loodgietersbedrijf uit in opdracht van zowel aannemers als particulieren in de woning- en utiliteitsbouw. 
 
Gecombineerd vakmanschap 
 
De veelzijdigheid in de te leveren diensten van Henry Theunissen is voor klanten een groot voordeel.  
Daardoor kunnen ze op diverse terreinen van de installatietechniek snel en vakkundig ook onderhoud en reparaties uitvoeren. Reparaties vergen soms een behoorlijke dosis aan creativiteit en vakmanschap.  
Bijvoorbeeld wanneer er in een bestaande situatie een nieuwe oplossing bedacht moet worden. Ook zoekt Henry Theunissen samen met U het sanitair uit wat bij U past.  
Het gecombineerde vakmanschap van onze medewerkers werpt dan zijn vruchten af. 
 
Tevens verzorgen wij voor u Zonne energie , zonneboilers en zonnepanelen om stroom op te wekken