Zonnepanelen
Energie Soleil BV in
Haarlem
<<=Terug naar plaats Haarlem

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Energie Soleil BV
Mentawistraat 31
2022BX Haarlem

tel: 06-23353921

Extra informatie

Energie Soleil gevestigd in Haarlem levert zonnepanelen voor particulieren en bedrijven. Wij leveren net gekoppelde en autonome systemen.   
Voor particulieren bieden wij ledverlichting, die we bij afname van een zonnepaneel-installatie tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. 
 
Aan bedrijven leveren en installeren wij ook ledverlichting ter vervanging van bestaande gloei-, halogeen-, spaarlampen en TL verlichting 
 
U kunt bij ons ook terecht voor infrarood panelen voor het elektrisch verwarmen van uw woning of bedrijfsruimte. In combinatie met uw eigen opgewekte stroom kunt u op deze manier op uw gaskosten besparen. 
 
Meer informatie vind u onder producten. 
 
Energie Soleil is een onderneming die zich bezig houdt met energiebesparing. 
Dit door middel van leveren en plaatsen van zonnepanelen, maar ook door advies te geven over het vervangen van bestaande verlichting voor ledverlichting. 
Het vervangen van bestaande halogeen en gloeilampen voor ledverlichting kan een besparing opleveren van 80 tot 90%. 
Over het algemeen is de investering terug verdiend in 1 tot 3 jaar afhankelijk van de branduren van de verlichting 
Ledverlichting is wel duurder, maar gaat ook langer mee dan de conventionele verlichting. 
Voor een installatie met zonnepanelen ligt de terugverdientijd gemiddeld tussen de 7 en 9 jaar. 
 
Om ook op de gasrekening te besparen is er de mogelijkheid van het installeren van infrarood panelen. Dit zijn panelen die door middel van stralingswarmte de kamer verwarmen. Deze panelen zijn uitermate geschikt voor het verwarmen van een enkele kamer zoals een werkkamer aan huis zonder dat het gehele huis opgewarmd hoeft te worden door het instellen van de thermostaat in de woonkamer. 
Voor meer informatie kunt u met contact opnemen.