Zonnepanelen
HAN Elektrotechnisch Installatiebedrijf in
Haaksbergen
<<=Terug naar plaats Haaksbergen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

HAN Elektrotechnisch Installatiebedrijf
de Greune 21 /B
7483PH Haaksbergen

tel: 053-5725258

Extra informatie

Het is geen toeval dat u bij HAN uw licht opsteekt. HAN staat voor kwaliteit, service en duurzaamheid. HAN en zijn jonge team staan garant voor vakmanschap.   
Wie is HAN? 
 
HAN v.o.f. is enkele jaren geleden opgericht door Han en Mirjam Diepenmaat. 
Met vele jaren ervaring als elektrotechnisch installateur en monteur in zijn bagage, vond Han het tijd om zelfstandig verder te gaan. 
Ons jonge bedrijf groeit snel en telt op dit moment vier vaste medewerkers. Onder hen jonge, ambitieuze collega’s die we deels zelf hebben opgeleid. 
 
Wat is HAN? 
 
HAN is een elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij zijn allround installateurs op ons vakgebied. Daarnaast houden we ons bezig met onderhoud, keuringen, advies, opleiding en databekabeling.  
 
Wat doet HAN? 
 
HAN is veelzijdig. 
Wij zorgen voor verlichting in en rondom uw woning, kantoor, winkel en bedrijf. 
Wij plaatsen alarm- en brandmeldingsinstallaties.  
Wij regelen het onderhoud van installaties. 
Wij zorgen voor databekabeling en uitbreiding van uw meterkast met de infrastructuur voor telefoon, internet en fax.  
Wij zijn een gecertificeerd bedrijf voor het keuren van uw machines en apparatuur. 
Wij zijn een erkend leerbedrijf. Leerlingen van elektrotechnische opleidingen van het vmbo en ROC doen bij ons onder deskundige begeleiding praktijkervaring op. 
Wij geven u graag tips en advies bij uw nieuw- en verbouwplannen. 
Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven. 
Wij hechten aan duurzaamheid. 
 
Voor wie is HAN er? 
 
HAN is er voor u, particulier of ondernemer. Uw woning, tuin, kantoor, winkel of bedrijfspand is bij ons in goede handen. In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. 
 
Hoe kijkt HAN naar de toekomst? 
 
HAN hecht aan duurzaamheid. 
Met het oog op de toekomst is het belangrijk dat we zuinig zijn op ons milieu. Daar willen wij ons steentje aan bijdragen. Daarom volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet en maken we ons die zo snel mogelijk eigen. 
Ontwikkelingen ten aanzien van LED-verlichting gaan razendsnel. Onze uitdaging is om die bij te houden. Datzelfde geldt voor het leveren en installeren van zonnepanelen. Laten we de zon als gratis warmtebron optimaal benutten. Nieuwsgierigheid en ondernemerschap, gericht op de toekomst, maken dat we overal ons licht over laten schijnen. 
We willen breed gespecialiseerd blijven.  
HAN is ook actief in de agrarische sector. We installeren verlichting in loopstallen voor koeien.  
Voor HAN is de toekomst duurzaam. 
 
Voor de opwekking met zonne-energie (PV systemen) kunt u terecht bij Elektrotechnisch Installatiebedrijf Han 
 
Samen met onze leverancier Pulzer Solar hebben we een duurzaam, kwalitatief en hoogwaardig aanbod voor PV systemen voor particulieren maar ook voor bedrijven. 
 
Pulzer Solar is distributeur van hoogwaardige en bij voorkeur Nederlandse dan wel Europese componenten. Onze producenten zijn al meer dan 10 jaar actief en alle systeemcomponenten bezitten de vereiste certificaten en goedkeuringen. We zijn volledig transparant in onze toe te passen producten over de oorsprong, waardoor het voor de klant altijd te traceren is waar de producten daadwerkelijk vandaan komen. Bij de inkoop en levering van de componenten (hardware) letten wij niet alleen op de kwaliteit, maar wij ook naar om bij de herkomst van de componenten, onnodig lange transportwegen te vermijden, bij voorkeur de Europese werkgelegenheid en de lokale economie te ondersteunen en Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemingen te selecteren. 
 
Pulzer Solar werkt uitsluitend met de installatiebranche zoals met Elektrotechnisch Installatiebedrijf Han uit Haaksbergen. Hierdoor zijn korte servicetijden gewaarborgd en een betere garantie op de uitvoering want Elektrotechnisch Installatiebedrijf Han heeft er belang bij dat u zijn klant blijft. Het aanspreekpunt, de garantie op de uitvoering e.d. is en blijft Elektrotechnisch Installatiebedrijf Han. 
Bij de lange opbrengstgaranties van 25 jaar en de nog langere levensduur van 30 jaar op de panelen, heeft de lokale, regionale, landelijke en/of Europese aanwezigheid van de producenten ook voor u als klant een duidelijk voordeel. Gezien het feit dat de productgarantie door de Europese fabrikant gegeven wordt, is het voor de klant zeer eenvoudig om, ook bij het wegvallen van de installateur en/of van Pulzer Solar, de producent te benaderen voor deze garantie. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij importgaranties van producenten van buiten de EU waarbij de garantie veel minder grijpbaarder zullen zijn.

Specialiteit
 • Alarmsysteem  
 • Bedrading  
 • Bedrijfsinstallatie  
 • Brandmeldinstallatie  
 • Datanetwerk  
 • Elektrische installatie  
 • Groepenkast / meterkast  
 • Lichtinstallatie  
 • Telematica  
 • Verlichting  
 • Verlichting in loopstallen voor koeien  
 • Zonnepanelen 
 
Sector 
 
 • Industrie  
 • Utiliteitsbouw (gebouwen zonder woonbestemming) 
 • Veehouderijen  
 • Woningen en appartementen