Zonnepanelen
Comfort Techniek Technisch Vastgoed Beheer BV in
Gouda
<<=Terug naar plaats Gouda

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Comfort Techniek Technisch Vastgoed Beheer BV
van Baerlestraat 41
2802GL Gouda

tel: 0182-686826

Extra informatie

Technisch Vastgoed Beheer   
Comfort is tegenwoordig niet meer weg te denken, in uw werkomgevingen maar ook privé. Comfort is een begrip. U hebt de noodzakelijke technische installaties en apparatuur in uw pand om uzelf van prettige leefomstandigheden te voorzien. Deze installaties en apparatuur brengen echter onderhoud met zich mee en bovendien zullen er onderdelen periodiek vervangen moeten worden. 
 
Comfort Techniek Technisch Vastgoed Beheer B.V. kan u hierbij helpen. 
 
Comfort Techniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich veelal richt op elektrotechniek, telematica, domotica en klimaattechniek. Wat betreft toegangs- en beveiligingstechnieken kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn met het vinden van de juiste oplossingen. Ook voeren wij inspecties en keuringen van de elektrische installatie en noodverlichting uit. 
Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit complete renovatie en het moderniseren van de elektrotechnische installatie in woningen en het onderhoud van de installaties in scholen en andere openbare gebouwen. 
 
Ook in de nieuwbouw hebben we de nodige ervaring opgedaan met het installeren van de elektrotechnische installaties in woningen en bedrijfspanden. 
 
Door onze kleine omvang kunnen we zeer klantgericht handelen. Zo heeft u altijd contact met dezelfde mensen die dus ook alle "ins and outs" kennen van uw project. Ook zijn de lijnen binnen ons bedrijf zeer kort, waardoor er snel gehandeld kan worden in geval van storingen of andere problemen.