Zonnepanelen
JAelektro BV in
Goes
<<=Terug naar plaats Goes

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

JAelektro BV
Albert Plesmanweg 15k
4462 GC Goes

tel: (0)113 230883

Extra informatie

Wie zijn wij   
JAelektro is een elektrotechnisch bedrijf gespecialiseerd in: 
 
-Zonnepanelen 
-Installatie van o.a. licht- en krachtinstallaties 
-Paneelbouw 
-Industriële automatisering 
 
Onze zonnepanelen verkopen wij onder de naam JAzonenergie. 
 
Wij adviseren, ontwerpen, programmeren en installeren installaties. JAelektro is een flexibel bedrijf dat samen met de klant zoekt naar een juiste en duurzame oplossing. 
JAelektro is opgericht door Jarno Allewijn en Jacco Scheele en sinds 2005 actief. Wij zijn een klein bedrijf en ons team bestaat uit 6 zeer gemotiveerde medewerkers. 
Jarno is verantwoordelijk voor de uitvoering en Jacco voor de werkvoorbereiding en engineering. 
 
Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. 
Wij zijn al jaren bezig met duurzame oplossingen in het elektrotechnische vak, bijvoorbeeld door het toepassen van efficiëntie besturingen voor machines en installaties die een behoorlijke energiebesparing opleveren. 
 
Wij zijn gevestigd in Goes aan de Albert Plesmanweg 15k. 
 
Algemeen 
 
Met zonnepanelen (ook wel PV-panelen genoemd, PV=Photo-Voltaic) wekt u uw eigen groene stroom op. 
 
Zonnepanelen hebben een aantal belangrijke voordelen: 
 
◾U bespaart direct op uw energiekosten 
◾Ze leveren duurzaam opgewekte energie 
◾Vergen weinig onderhoud 
◾Hebben een lange levensduur 
◾Er zijn diverse subsidie mogelijkheden 
 
Zonnepanelen 
 
Wij passen de volgende zonnepanelen toe: 
 
Yingli Solar, onderdeel van de Yingli Energy Holding Company Limited, is sinds 1998 actief in de productie van zonnepanelen. 
 
Wereldwijd werken er 6000 mensen bij Yingli. Deze gigant heeft kantoren in Nederland, Spanje, Griekenland, Zuid-Amerika, Australië, Duitsland, Italië, Canada, en de VS. 
 
Alle verschillende productieprocessen worden in eigen beheer uitgevoerd, zelfs de ontginning van silicium. Door deze totale verticale integratie slaagt Yingli erin om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van hun panelen te garanderen. 
 
Ook de zorg voor het leefmilieu is belangrijk bij Yingli. Alle productieprocessen voldoen aan de ISO14001 milieunorm. Yingli neemt initiatieven om de CO² uitstoot en het energieverbruik verder terug te dringen. 
Yingli is eveneens de eerste Chinese fabrikant die lid geworden is van “PV-Cycle”. Een programma om zonnepanelen te recycleren na gebruik.