Zonnepanelen
Solarstroom in
Geleen
<<=Terug naar plaats Geleen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solarstroom
Sluisbeek 2
6166 JH Geleen

tel: 046 8505222

Extra informatie

Kies voor kwaliteit:    
Laat U niet uitsluitend leiden door een lage prijs. Een systeem moet jarenlang mee kunnen. Wij leveren uitsluitend topmerken met een acceptabele verhouding tussen prijs en kwaliteit. Onze prijzen zijn laag. Wij kiezen echter nadrukkelijk eerst voor het leveren van optimale kwaliteit; 
 
Vraag naar brandveiligheid 
 
Schakelt het systeem automatisch uit wanneer gevaar dreigt? Wordt in de meterkast een voorziening gemaakt om de installatie van het net los te koppelen ? Er zijn grote verschillen in kwaliteit van aansluiting van de systemen. Zorg dat er adequate veiligheidsmaatregelen zijn. 
 
Controleer specificaties van het systeem 
 
Er zijn grote kwaliteitsverschillen tussen soorten panelen en omvormers. Die bepalen of uw systeem goed of slecht produceert. Vergelijk de specificaties of vraag iemand U daarbij te helpen. 
 
Kleine platte daken / garagedaken 
 
Wij hebben voor Geleen speciale systemen die zorgen voor 40 tot 60% extra stroomproductie op kleine platte daken. Met deze vrijwel onzichtbare systemen kunt U een groot deel of zelfs uw volledige jaarverbruik opwekken op een relatief klein plat dak / garagedak.