Zonnepanelen
Weerd Installatietechniek BV in
Franeker
<<=Terug naar plaats Franeker

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Weerd Installatietechniek BV
James Wattstraat 2
8801PK Franeker

tel: 0517-393231

Extra informatie

Welkom bij van der Weerd Installatietechniek!Bij Van der Weerd Installatietechniek met ruim 60 medewerkers, draait alles om allround vakmanschap. Logisch in een branche, waarin een schoon milieu steeds belangrijker wordt, de marktvraag zich snel ontwikkelt en techniek steeds meer mogelijkheden biedt.    
Voortdurend innovatief blijven en kwaliteit bieden is ons credo. Of het nu gaat om industriële bouw, utiliteitsbouw of woningbouw…  
Wij zijn volop bezig met innovatie, vooral op het gebied van duurzaam installeren, IT en communicatie, domotica, beveiliging, comfort, bustechnologie en industriële informatisering. Bovendien is er veel aandacht voor design en functionaliteit. Deze activiteiten zorgen voor een enorme markt- en productontwikkeling en daarmee voor uitbreiding van ons totale installatiepakket. 
 
Wij kunnen u prima adviseren hoe u het beste kunt voldoen aan de steeds hogere milieu- en energie eisen. Maar ook hoe u kunt profiteren van nieuwe technieken of nieuwe toepassingen. Dat is ons werk, daar zijn we goed in en daar mag u ons op aanspreken. 
 
Voor u is het prettig om te weten dat onze kwaliteit altijd is gewaarborgd. Zo zijn wij niet alleen een BORG Technisch beveiligingsbedrijf, maar ook erkend als Brandmeld detectiebedrijf, Brandmeld Installatiebedrijf, Brandmeld Onderhoudsbedrijf. Daarnaast beschikken wij over het BRL6000 procescertificaat en zijn VCA gecertificeerd. 
 
Van der Weerd Installatietechniek dankt haar kracht en aanpassingsvermogen aan haar gekwalificeerde medewerkers. Wij staan naast u tijdens alle fasen van uw project en vormen zo de beste garantie voor blijvende tevredenheid.

Specialiteit
  • Elektrotechniek  
  • Communicatie en beveiliging  
  • Sanitair, gas en waterleiding  
  • Klimaattechniek  
  • Technisch beheer en service