Zonnepanelen
Agrozon zonnepanelen in
Fijnaart
<<=Terug naar plaats Fijnaart

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Agrozon zonnepanelen
Kadedijk 80
4793 GD Fijnaart

tel: 06 - 24464175

Extra informatie

Agrozon levert zonnepanelen en zonnecollectoren tegen de scherpste prijs   
Agrozon is een jong bedrijf dat zich concentreert op het plaatsen van zonnepanelen en zonnecollectoren bij boeren bedrijven en particulieren in de regio zuid-west Nederland. Agrozon biedt het totale pakket; het aansluiten van de zonnepanelen op het huidige elektrischiteitsnetwerk tot het onderhouden van het systeem.  
 
We zijn momenteel druk bezig om onze website te maken, hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen nog niet volledig zijn ingevuld. Onze excuses voor het ongemak.  
 
Door onze scherpe inkoopprijs is het zeer aantrekkelijk om een systeem aan te schaffen. De zonnepanelen kunnen zich al vanaf 6 jaar terugverdienen en de zonnecollectoren al vanaf 7 jaar. Wilt u meer informatie over zonnepanelen of zonnecollectoren? Dan kunt altijd contact met ons opnemen of u kunt een vrijblijvende offerte aanvragen.  
 
Agrozon, een bedrijf in groei 
 
Het werkgebied van Agrozon is zuid-west Nederland. Hieronder een overzicht van de plaatsnamen waar agrozon o.a. komt. Ligt de plaats waar u woont vlakbij de onderstaande plaatsen is dit natuurlijk geen enkel probleem.  
 
Achthuizen, Bergen op Zoom, Breda, Dinteloord, Etten-Leur, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Hoeven, Hoogerheide, Huijbergen, Klaaswaal, Klundert, Kruisland, Made, Middelharnis, Moerdijk, Nieuw Vossemeer, Numansdorp, Ooltgensplaat, Ossendrecht, Oud-Beijerland, Oud-Gastel, Oud Vossemeer, Oudenbosch, Oude-Tonge, Poortvliet, Prinsenbeek, Rijsbergen, Roosendaal, Rucphen, Scherpenisse, Schijf, Sint Annaland, Sint Willebrord, Standdaarbuiten, Stavenisse, Steenbergen, Strijen, Terheijden, Tholen, Willemstad, Woensdrecht, Wouw, Zevenbergen, Zundert  
 
Wat zijn zonnepanelen? 
 
Je hebt 2 soorten zonne-energie; Fotovoltaïsche zonne-energie en thermische zonne-energie. Het grootste verschille tussen deze twee is dat bij fotovoltaïsche zonne-energie stroom uit zonlicht gewonnen wordt en bij thermische zonne-energie wordt er warmte uit zonlicht gewonnen.  
 
Zonnecellen worden met afmetingen van 10 x 10 cm tot 15 x 15 cm gefabriceerd van silicium en samengevoegd tot zonnepanelen. Als bescherming tegen de klimaatomstandigheden zijn de zonnecellen tussen een glasplaat aan de voorkant en folie aan de achterkant gelamineerd en permanent verzegeld. Om de zonnecellen zit een aluminium frame, waardoor de panelen de nodige stabiliteit hebben en montage op een onderliggende constructie mogelijk maken.