Zonnepanelen
Paulus BV Elektrotechnisch Bedrijf in
Ermelo
<<=Terug naar plaats Ermelo

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Paulus BV Elektrotechnisch Bedrijf
Marienhoef 9
3851ST Ermelo

tel: 0341-554554

Extra informatie

Paulus Elektro heeft in de ruim 70 jaar van haar bestaan een goede naamsbekendheid opgebouwd in Ermelo en omstreken. Wij leveren kwaliteitsinstallaties op het gebied van elektrotechniek in de ruimste zin van het woord. Door gebruik van hoogwaardige technische kennis, reeds bewezen technieken en de nieuwste technieken dragen wij bij aan een optimaal comfort, aan veiligheid en duurzaamheid.   
Wij zijn een stabiel bedrijf met zestig vakkundige en enthousiaste medewerkers. Onze monteurs zorgen er dagelijks voor dat de werkzaamheden met zorg en aandacht voor u worden verricht. Zij worden hierbij ondersteund door vakspecialisten, een volledig ingerichte ontwerp- en tekenkamer en een goed bevoorraad magazijn. Uiteraard geldt voor u als klant één aanspreekpunt: de projectleider. 
 
Paulus Elektro biedt u een compleet pakket. Klikt u maar eens op de items. Hier vindt u meer informatie over de verschillende disciplines die we aanbieden.  
 
In onze bedrijfsfilm tonen wij u in vogelvlucht de verschillende facetten van ons bedrijf.

Specialiteit
  • Brandmeldinstallatie  
  • Domotica  
  • Verlichting