Zonnepanelen
Daktechniek Emmen in
Erica
<<=Terug naar plaats Erica

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Daktechniek Emmen
De Korrel 13
7887 HT Erica

tel: 06 23775952

Extra informatie

Vakkundig en duurzaam...   
Daktechniek Emmen is een dakdekkersbedrijf in Emmen. Wij zijn gespecialiseerd in alle typen dakbedekking. Onze dakdekkers uit Emmen zijn inmiddels bekend in heel Noord Nederland. U kunt ons benaderen voor alle typen dakwerk, maar ook voor vijvers en zwembaden. Wij richten ons vooral op de particuliere markt, maar voor de grotere werken lopen wij niet weg. Ons sterke punt is dat wij ook voor de gewone man een betaalbare prijs kunnen vragen, en toch een goed dak kunnen maken met garantie en aan alle eisen voldoen. Wij zijn een bedrijf dat nog ouderwets de tijd neemt voor de klanten, en we doen alles in overleg. Tevreden opdrachtgevers zijn onze manier van reclame, vraag u maar na. Wij zijn ook VCA gecertificeerd. 
 
Daktechniek Emmen, als het goed moet!!! 
 
EPDM en Kunststof dakbedekkingen 
 
Tegenwoordig wordt de markt van de dakbedekkingen overspoeld met brandveilige daksystemen. Wij zijn hier dan ook een groot voorstander van, en zorgen dat wij goed up to date blijven met deze systemen. Naast de bekende Bitumen dakbedekking, hebben wij ons dan ook flink toegelegd in kunststof dakbedekking en EPDM dakbedekking. Onze mensen zijn hiervoor getraind en gecertificeerd. De particuliere markt begint de overstap hier naar toe ook langzamerhand te maken. Een dak dat minimaal 40 jaar goed blijft, klinkt iedereen wel goed in de oren, en bij Daktechniek Emmen kunnen we u zo'n dak leveren! 
 
Profiteer dit jaar allemaal mee van het verlaagde BTW tarief !!! 
 
Vanaf 1 maart 2013 mogen wij bij werkzaamheden aan woningen ouder dan twee jaar over het arbeidsloon een BTW tarief hanteren van 6% in plaats van 21% !!! De overheid heeft ter kennis gegeven dit ook nog in het jaar 2014 te blijven handhaven. Doe hier dus uw voordeel mee! 
 
Nu ook in ons assortiment: Zonnepanelen !!! 
 
Check info bij produkten. voor meer informatie bel / mail of fax ons. 
 
Bedrijfsprofiel 
 
Bij Daktechniek Emmen staat de kwaliteit van de produkten en het uit te voeren werk voorop. Of het nou een dakkapel betreft, of een bedrijfshal van 10.000 m2, wij zullen altijd de beste oplossing voor uw dak vinden! Wij zijn een klein bedrijf, en richten ons vooral op de particuliere werken. De "gewone man" is bij ons altijd aan het juiste adres voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een echt begrip in de dakdekkerswereld. Wij hebben een vast klantenbestand bestaand uit particulieren, aannemersbedrijven, zorginstanties, woningstichtingen en overheidsinstanties. Wij kunnen u voorzien van alle typen dakbedekkingen! En we zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar om uw lekkage of (storm) schade te repareren. Daktechniek Emmen, voor echte dakdekkers. Werkzaam vanuit de regio Emmen (Drenthe) is ons werkgebied eigenlijk heel noord Nederland. 
 
◾Bitumineuze Dakbedekkingen ( ook wel genoemd: bitumen of mastiek ) 
◾Kunststof Dakbedekkingen 
◾EPDM Dakbedekkingen 
◾Dakpannen / Pannendaken 
◾Zwembaden 
◾Vijvers 
◾Lood, Zink en Koper werken 
◾Dakgoten 
◾Dakplaten ( golfplaten ) 
◾Dak isolatie