Zonnepanelen
SolarNU in
Emmeloord
<<=Terug naar plaats Emmeloord

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

SolarNU
Nieuwlandenlaan 6
8302 LM Emmeloord

tel: 0527-764030

Extra informatie

Uitstekende belegging   
Zonne-energie is een van de schoonste vormen van duurzame energie. Het is stil, veilig en onuitputtelijk. Zonnepanelen vormen een uitstekende investering met hoge rendementen (8% - 16%) en hebben een levensduur van meer dan 25 jaar.  
 
Elk jaar verhoogt de overheid de energiebelasting, sinds 2001 met gemiddeld ca.7% per jaar. In de afgelopen 10 jaar is de electriciteitsprijs hierdoor bijna verdubbeld (zie grafiek). Deze stijging zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. 
 
Zonnepanelen zijn daarentegen in de laatste jaren fors in prijs gedaald. Zonnepanelen verlagen niet alleen uw energienota, maar geven uw woning of bedrijf ook meerwaarde. 
 
Het energielabel van uw woning wordt beter door de zonnepanelen. En een beter energielabel betekent meerwaarde voor uw huis. Een 'groen' huis is gemiddeld 3,4% meer waard. 
 
Missie en Doel 
 
Missie:  
 
Op duurzame wijze energie opwekken en besparing op energiekosten 
 
Doel:  
 
Ontzorgen van geïnteresseerde opdrachtgevers in zonne-energie door al het werk voor hen uit handen te nemen, vanaf goed advies tot en met oplevering 
 
SolarNU voor:  
 
Advies, levering en montage van zonne-energie installaties 
 
SolarNU voor:  
 
Particulieren, bedrijven, verenigingen, scholen, overheidsgebouwen, clubgebouwen, kerkgebouwen, gymzalen,agrarische bedrijven, etc. 
 
Werking zonnepanelen 
 
Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen (zgn. PV- cellen). 
 
P= Photo, dwz. licht 
 
V= Voltaïc, dwz. stroom 
 
Deze zonnecellen bestaan uit 2 lagen halfgeleidermateriaal waarvan de ene laag een positieve lading heeft en de andere een negatieve lading. Als er licht schijnt op deze halfgeleiders dan ontstaat er een electrisch veld op de grenslaag tussen de beide lagen en dit zorgt ervoor dat er electrische stroom gaat lopen. 
 
Hoe meer licht er op de cellen valt, hoe meer stroom er gaat lopen. 
 
Een zonnepaneel is een verzameling van een aantal zonnecellen. Deze zijn onderling aan elkaar verbonden en tussen 2 glasplaten opgenomen. De panelen kunnen onderling worden gekoppeld om een hogere stroomopbrengst te bewerkstelligen. Een zonnepaneel wekt elk jaargetijde stroom op en werkt al op daglicht. 
 
Zonnepanelen kunnen zowel op platte daken als op schuine daken geplaatst worden. De meeste opbrengst wordt verkregen bij daken die gelegen zijn op het zuiden, gezien de stand van de zon. Uw zonne-energie installatie bestaat uit zonnepanelen, een omvormer, kabels en een bevestigingsconstructie voor de zonnepanelen op het dak. 
 
Een set van 4 zonnepanelen levert al ongeveer 750 á 800 kWh (ca. 25% van het stroomverbruik van een gemiddeld huishouden). 
 
De door u zelf opgewekte stroom gaat via de kabels naar de apparaten die u op dat moment gebruikt. Gebruikt u op dat moment minder stroom dan dat er wordt aangemaakt dan wordt de electriciteit teruggeleverd aan uw energiemaatschappij waar u een vergoeding voor ontvangt. 
 
Voordelen zonne-energie 
 
  • Enorme besparing energiekosten 
  • Uitstekende vergoeding voor opgewekte energie 
  • Korte terugverdientijd 
  • Fiscaal aftrekbaar 
  • Zeer lange levensduur 
  • Waardevermeerdering van uw huis of bedrijf 
  • 100% milieuvriendelijk