Zonnepanelen
Installatiebedrijf HJ Techniek in
Eibergen
<<=Terug naar plaats Eibergen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Installatiebedrijf HJ Techniek
Beltrumseweg 10
7151 EW Eibergen

tel: 0545-472400

Extra informatie

Installatiebedrijf HJ Techniek is een installatiebedrijf dat in 1997 is opgestart als eenmansbedrijf aan de Borculoseweg in Eibergen. Door het grote aanbod van werk bleek het eenmansbedrijf al snel geen haalbare zaak en moesten er medewerkers in dienst genomen worden. Ook de locatie bleek te klein en in 2002 werd de huidige locatie in gebruik genomen.   
Door de jarenlang in loondienst opgedane ervaring is HJ Techniek op dit moment een landelijk erkend bedrijf geworden dat zich specialiseert in diverse diensten o.a.: Electra, Loodgieterswerk, Gas-, Water- en Cv installaties, Airco en Sanitair. 
 
Het werkgebied van HJ Techniek is een groot deel van de Achterhoek en Twente. Door de beperkte afstanden is een adequate en snelle service mogelijk. 
 
HJ Techniek heeft inmiddels de reputatie bezorgd van een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijfsleven. Dat willen wij ook in de toekomst voor u blijven doen. De zorg voor kwaliteit heeft daarin de allerhoogste prioriteit en dat vindt u terug in onze producten, onze manier van werken en onze medewerkers.  
 
Kortom: in alles wat we doen en wie we zijn. 
 
In ons klanten bestand vindt u onder andere: 
 
  • Particulieren 
  • Aannemersbedrijven 
  • Projectontwikkelaars 
  • Bedrijven 
  • Instellingen