Zonnepanelen
Van Geffen Electrotechniek in
Eersel
<<=Terug naar plaats Eersel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Geffen Electrotechniek
Hazenstraat 10
5521NH Eersel

tel: 0497-513410

Extra informatie

van Geffen Electrotechniek BV   
van Geffen Electrotechniek BV is een flexibel installatiebedrijf dat, als het gaat om elektrotechniek, staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 
Wij zijn een jong en enthousiast team. Doordat we reeds 25 jaar in de Kempen actief zijn, hebben we ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties voor allerlei toepassingen. 
 
U kunt bij ons o.a. terecht voor: 
 
- Ontwerp en advies 
- Elektrotechniek 
- Beveiliging 
- Data en Communicatie 
- Gebouw automatisering/ Domotica 
- Bliksembeveiliging 
- Inspecteren en certificeren 
 
van Geffen Electrotechniek is in 1985 opgericht door Jan van Geffen, in 1996 is Ronald van Geffen toegetreden tot het bedrijf en in 2000 heeft hij het bedrijf overgenomen. 
 
Zonne-Energie 
 
van Geffen Electrotechniek heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van zonne-energie systemen, 
 
Zowel zakelijk als particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor een compleet professioneel PV-systeem op maat, waarbij we uitgaan van de wensen van u als klant en rekening houden met alle omstandigheden zoals dakhelling en oppervlakte, dakconstructie, huidig verbruik van energie, huidige elektrische installatie in het pand. etc. etc. zodat we tot een unieke maat oplossing komen, waarbij kwaliteit en optimaal opwekken van energie voorop staan. 
 
We werken o.a. samen met gespecialiseerde partijen, Alius Energy en RE-source solar waardoor zijn en blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van pv-systemen. Daardoor kunnen we u feilloos van dienst zijn met volledige ondersteuning van gerenommeerde fabrikanten uit de PV industrie. 
 
De producten: zonnepanelen, omvormer etc. die wij verwerken zijn kwalitatief hoogstaand, bevinden zich aan de bovenkant van de markt en zijn voorzien van kwaliteitscertificaten en tüv keuringen. 
 
Wij leveren geen voorgekauwde “goedkope” pakketjes van onbekende producenten met vage garanties. Door onze ervaring op gebied van zonne-energie weten wij: goedkoop is erg vaak duurkoop. 
 
Voordelen van een PV-systeem: 
 
-financieel rendement: energie uit zonlicht is duurzaam. U bespaart door zelf uw energie op te wekken en wordt u minder afhankelijk van energiebedrijven 
 
- in nederland hebben we gemiddeld 850 zonne-uren per jaar en dat is veel meer dan de meeste mensen denken. Zonnepanelen zijn in staat om diffuus zonlicht op te nemen. Dus ook bij bewolking wordt er energie opgewekt 
 
- bewust omgaan met het milieu,wat een veilige schone basis vormt voor onze toekomst  
 
- overheidssubsidies: in veel gevallen kunt u in aanmerking komen voor diversen vormen van subsidie, zakelijk gezien zijn er ook fiscale voordelen te halen uit de investering, waardoor deze een nog hoger financieel rendement krijgt 
 
- waarde van uw pand/woning verhogen: zonnepanelen zijn een duurzame investering een PV-systeem heeft een ook positieve invloed op het energielabel en verhoogd daarmee de waarde van het pand substantieel.

Producten & Diensten 
  • Ontwerp en advies 
  • Elektrotechniek 
  • Beveiliging 
  • Data en Communicatie 
  • Gebouw automatisering/ Domotica 
  • Bliksembeveiliging 
  • Inspecteren en certificeren 
  • De basis voor onze producten en diensten 
  • Wij zijn kwalitatief actief in