Zonnepanelen
Reva BV in
Ede
<<=Terug naar plaats Ede

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Reva BV
Deelweg 6 /A
6718SH Ede

tel: 0318-625253

Extra informatie

Wanneer u op zoek bent naar een installatiebedrijf voor koeltechniek en airconditioning, dan bent u bij Reva BV aan het juiste adres. Maar ook voor het installeren van een verwarming of sanitaire producten, zijn wij u graag van dienst.   
Denkt u er al een tijdje over na om wellicht zonnepanelen te installeren? Ook deze producten leveren en installeren wij op maat! 
 
Bent u een particulier of een bedrijf, voor ons maakt het niet uit. Wij voeren het installatiewerk voor iedereen op maat uit en denken graag met u mee naar de juiste oplossing. 
 
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan alle informatie op de website of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u aan huis of bedrijf! 
 
Goede service en kwaliteit van Reva BV 
 
Goede service en kwaliteit van Reva BV 
Reva Koeltechniek en airconditioning BV is een jong en dynamisch bedrijf. Onze technische knowhow over installatietechniek is zeer groot. Niet alleen op het gebied van airconditioning maar ook in koeling en verwarming. Zelfs het begeleiden van kleine en grote projecten, van verbouwing en renovatie van woonhuizen en bedrijfspanden, is ons op het lijf geschreven. 
 
Airconditioning en klimaatbeheersing 
 
Wij zijn immers van mening dat iedereen in een prettig klimaat moet wonen en/of werken. Die mogelijkheid bieden wij u met veel verschillende modellen in de verschillende prijsklasse. 
 
Bent u op zoek naar verkoeling voor uw kantoor of winkel, informeer eens naar de mogelijkheden van de door de overheid ingestelde energie-investeringsaftrek. Ontdek zo dat het installeren en hebben van een airconditioning helemaal niet duur hoeft te zijn. 
 
Het voordeel is dat uw klanten in de zomer graag in uw winkel rondkijken en uw personeel in de winkel of op kantoor meer productieve uren draaien, wanneer er een goede klimaatbeheersing aanwezig is. 
 
Gespecialiseerde opleidingen 
 
Om onze kennis in al deze producten up to date te houden, investeren wij doorlopend in diverse gespecialiseerde opleidingen en cursussen. Zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche en kunnen u altijd het beste advies voor uw situatie geven. 
 
Gebruik maken van onze kwaliteit? 
 
Doordat wij al jaren goede service en kwaliteit leveren staan wij inmiddels, tot ver in de omtrek, bekend met een goede naam! Zowel bij onze particuliere als bij onze zakelijke klanten. 
 
Wij komen graag bij u, thuis of op de werkplek, vrijblijvend kijken om zo een passende offerte voor u op te stellen. Uiteraard geheel gratis! 
 
Wilt u ook gebruik maken van ons advies op maat en goede service, neem dan direct contact met ons op. U kunt uw vraag via de mail stellen of ons bellen op telefoonnummer: 0318-625253. 
 
Zonnepanelen 
 
De zon laat zich zeer regelmatig zien in Nederland, ook in de winter. Wat is er dan mooier om hier het hele jaar gebruik van te maken? Zo kunt u door het zonlicht op te vangen, het naar elektriciteit omzetten. Want zo is het mogelijk om goedkope en duurzame energie op te wekken voor uzelf! 
 
Dit opvangen van het zonlicht gebeurd door middel van zonnepanelen. Afhankelijk van hoeveel elektriciteit u op jaarbasis verbruikt, wordt het aantal panelen bepaald. Om tot het juiste advies op maat te komen, maken wij altijd een afspraak met u om uw thuissituatie goed te kunnen beoordelen. 
 
Zonnepanelen installeren 
 
Niet alleen het aantal is belangrijk, ook de plek waar ze worden geïnstalleerd heeft impact op het optimaal terugleveren van de elektriciteit. Het beste is de panelen naar het zuiden te plaatsen, zo vangen ze immers de meeste zon. 
 
Dat is echter niet altijd mogelijk in verband met de ligging van het huis en of het een schuin of plat dak is. Reva BV zorgt er altijd voor dat de zonnepanelen op de meest gunstige manier voor u worden geïnstalleerd. 
Zo haalt u het meeste rendement uit uw investering en teruglevering van energie! 
 
Merken zonnepanelen 
 
Wij maken gebruik van de producten van LG, Hyundai en Nefit Centrosolar. Drie fabrikanten die al jarenlang bezig zijn met het ontwikkelen van zonnepanelen. Juist daarom zijn wij in zee gegaan met deze merken, zij weten als geen ander wat de vernieuwingen zijn in dit segment. 
Onze omvormers betrekken wij van onze leveranciers SMA en Mastervolt. 
 
En de energiemarkt is constant in beweging, u wilt dan toch ook gebruik maken van de nieuwste producten en technologieën? 
 
Subsidie zonnepanelen 
 
Bijkomstigheid voor het gebruikmaken van duurzame energie voor een particulier is de subsidie op zonnepanelen, die de overheid hierover geeft. Zo kan het al snel oplopen tot een teruggave van € 680,– op de aanschaf van een zonnepanelensysteem.