Zonnepanelen
Hageman Dordrecht in
Dordrecht
<<=Terug naar plaats Dordrecht

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hageman Dordrecht
Nijverheidstraat 6
3316 AP Dordrecht

tel: (0)78-6134228

Extra informatie

Innovatie in techniek!   
Het aanleggen van beveiligings- en elektrotechnische installaties is en blijft mensenwerk. De gedreven professionals van Hageman Dordrecht willen voorop blijven lopen door klantgerichtheid te combineren met innovatiekracht. 
Een optimale beveiligings- en elektrotechnische installatie vraagt om een combinatie van de beste producten en ondersteunende diensten. 
Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van uw object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale oplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten. 
 
Hageman Dordrecht is opgericht sinds 1931, voor ons staat het bieden van kwaliteit en service bovenaan. Ons gemotiveerde team staat volledig voor u klaar! 
 
 
Zonnepaneel beveiliging 
 
Zonnepanelen zijn vatbaar voor diefstal en er zijn zeer weinig middelen, die daar wat tegen kunnen doen. Ze zijn eenvoudig om te stelen en de praktijk laat dan ook zien dat uitgebreide patrouilles, ondersteund door bewakingscamera’s, op langer termijn niet werken. Zodra één paneel is verwijderd ligt de rest van die rij automatisch open en kunnen de panelen gemakkelijk en effectief worden gestolen. Voor een ervaren dief kan het een zeer snelle en lucratieve handeling zijn. 
 
De bottom line is dat de Akraboot4 diefstal met meer dan 90% verminderd! 
 
De Akraboot4 is het enige bekende veiligheidssysteem dat problemen van diefstal van PV zonnepanelen tegenhoudt. 
 
Het is wereldwijd de aanbevolen oplossing van veel verzekerings- maatschappijen en energie leveranciers om PV zonnepanelen veilig te stellen. 
 
Het slot is gemaakt van materiaal dat geen galvanische reactie met de panelen veroorzaakt en wordt aangesloten op ieder zonnepaneel die zich verankert aan een naastgelegen zonnepaneel. Het slot bevat een intern mechanische vergrendeling, die de panelen vastzet waardoor ze niet meer kunnen bewegen. Tevens is het mogelijk om een elektronisch alarm systeem of andere soortgelijke beveiliging te integreren (alarm wire, fiber optic etc.). 
 
Besparing: De Akraboot4 zal, afhankelijk van de grootte en complexiteit in kwestie, tienduizenden euro’s besparen. 
 
Opbrengst: Een van de belangrijkste redenen voor een bedrijf om zonnepanelen te introduceren zijn de opbrengsten die op lange termijn gewaarborgd zullen worden. Geen panelen betekend geen inkomen c.q besparingen. Met de introductie van de Akraboot 4 kunnen particulieren en bedrijven zich nu verzekerd voelen dat hun hoge investering in zonnepaneel- technologie veilig is. 
 
Meer informatie? Wilt u meer informatie over zonnepaneel beveiliging voor uw bedrijf of woning? Neem dan contact op met een van onze professionals!