Zonnepanelen
Van Dal Installaties in
Diessen
<<=Terug naar plaats Diessen
Van Dal Installaties
Beekseweg 12
5087 KB Diessen

tel: 013 5041558

Extra informatie

Loodgieter - van dal installaties   
Van dal installaties is een loodgieter / installatiebedrijf uit Diessen dat zich richt op het aanleggen en onderhouden van installaties in woningen en bedrijfspanden in Gemeente Hilvarenbeek en omgeving.  
 
Wij verkopen, installeren en onderhouden sanitair, gas water en centrale verwarmingsinstallaties. Naast loodgieters werkzaamheden zoals het verkopen, aanleggen en onderhouden van daken, zinkwerk, riolering en sanitaire voorzieningen, zijn wij gespecialiseerd en bieden een snelle en uitgebreide service. Kiest u voor vakmanschap en kwaliteit dan bent u bij Loodgieter van Dal Installaties aan het juiste adres. 
 
van Dal Installaties 
 
Wij bieden onze diensten en producten aan binnen het gebied van:  
 
  • Verwarming 
  • Duurzame ernergie 
  • Warmtepompen 
  • Zonne-energie 
  • Warmteterugwin-unit 
  • Sanitair 
  • Airco 
  • Stofzuiger installaties 
  • Ambachtelijk 
 
Van dal installaties BV uit Diessen is een installatiebedrijf dat zich richt op onderhoud en service van installaties in woningen en bedrijfspanden in Hilvarenbeek en omgeving. Naast het ontwerpen,- verkopen, installeren en onderhouden van gas, - water en sanitaire installaties, zijn ze gespecialiseerd in duurzame energie. Door het gebruik van duurzame energie systeem is het mogelijk om GRATIS ENERGIE te generen. 
 
Geschiedenis 
 
Van dal installaties is een begrip in de regio Hilvarenbeek en omstreken. Harrie van Dal startte in 1965 een loodgieters bedrijf dat in Diessen en omgeving het waterleiding en riool systeem aanlegde. Zoon Koen van Dal nam het bedrijf in 1999 over en huisvestigde zich op de huidige locatie Beekseweg 12 te Diessen. Naast loodgieterwerkzaamheden centrale verwarming en ambachtelijk zinkwerk ging het bedrijf zich specialiseren duurzame energie. 
 
Medewerkers 
 
Om de kwaliteit en service te kunnen handhaven heeft van dal installaties 2 administratief medewerksters en 7 installateurs in dienst. Collega's die samen al jaren garant staan voor de kwaliteit en service van het bedrijf. 
 
Service 
 
Van dal installaties heeft een eigen servicedienst. Zo kunnen de klanten altijd op ons rekenen. Met de juiste kennis worden storingen vakkundig en accuraat in overleg met de klant opgelost. Ten alle tijden leveren wij kwaliteit en service. 
 
Onderhoud 
 
Goed voorbereid de winter in. Het is belangrijk dat uw cv-installatie regelmatig gecontroleerd wordt op afstelling en vervuiling. Het toestel wordt immers 24 uur per dag gebruikt. Dit komt doordat de meeste cv-toestellen een warmwater voorziening hebben een (doorstroomtoestel). Zo voorkomt u bij een jaarlijks controle niet alleen het gevaar op koolmonoxide vergiftiging maar haalt U het beste rendement uit U cv-toestel.  
 
Duurzame Energie 
 
Houdt u uw energieverbruik wel in de gaten? Het wordt vaak onderschat wat energieverbruik voor een grote lastenpost is en hoe gemakkelijk het is deze te verminderen. Door te investeren in duurzame energie kunt u een positieve invloed uitoefenen op uw energieverbruik. U zult letterlijk de energiemeter zien teruglopen. Door constant vernieuwende technieken en subsidieregelingen wordt het rendement groter en daarmee de terugverdientijd aanzienlijk verkort. Dit maakt een investering in duurzame energie op relatief korte termijn al zeer aantrekkelijk.  
 
Fossiele brandstoffen zijn eindig, energieprijzen stijgen, de afhankelijkheid van energieleveranciers groeit. Wanneer u uw eigen energie opwekt met duurzame energie, bent u ook uw eigen energieleverancier. Dit wil zeggen dat u geen rekening meer hoeft te houden met uw huidige leverancier en een stukje macht in eigen handen neemt. 
 
En dan is er nog niet eens benadrukt wat u voor het milieu en de toekomst kunt doen met duurzame energie. Uw kinderen zullen later dankbaar zijn voor de investering in duurzame energie die u nu kunt doen. 
 
Duurzame energie is energie waarover de mensheid voor onbeperkte tijd kan beschikken en waarbij, door het gebruik ervan, het leefmilieu en de mogelijkheden voor toekomstige generaties niet worden benadeeld. Van dal installaties BV is de specialist in de regio Hilvarenbeek en omstreken in warmtepompen – zonnepanelen in combinatie met boilers – warmte terugwin units.  
 
Zonne Energie 
 
Zodra de zon hoog aan de hemel staat trekken wij -Nederlanders- er op uit.We gaan wandelen, fietsen, golfen, zonnebaden of gezellig op een terrasje zitten. Met de zonneboiler kunt u echter ook binnenshuis van de zon genieten! ...lekker in bad of onder een verkwikkende douche waarvan het water is verwarmt door de zon. Zo heeft u de zon het hele jaar in huis. Een zonneboiler geeft meer comfort en een lagere energierekening.