Zonnepanelen
Solarsenergy in
Diemen
<<=Terug naar plaats Diemen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solarsenergy
Venserweg 1H
1112 AR Diemen

tel: 020-7855440

Extra informatie

Over solarsenergy   
Solarsenergy is ruim 3 jaar specialist in het leveren en installeren van complete zonnepanelen en zonneboiler systemen bij particulieren, bedrijven en installateurs. De monteurs van solarsenergy zorgen voor een turn-key oplevering van de projecten. 
 
solarsenergy is in Januari 2010 opgericht door Lars Kolff en sindsdien heeft solarsenergy honderden installaties met zonnepanelen en zonneboilers opgeleverd aan particulieren en bedrijven verspreid over heel Nederland van Limburg tot Groningen. 
 
Wij bieden onze producten en diensten aan via onze webshop en u kunt uiteraard ook een afspraak maken voor een persoonlijk advies met Bas of Lars Kolff. Solarsenergy onderscheidt zich van andere aanbieders in Nederland door het gehele traject van advies tot oplevering volledig in eigen beheer uit te voeren. solarsenergy beschikt over een volledig montageteam inclusief elektromonteurs die werkzaamheden in de meterkast kunnen uitvoeren. 
 
•Familiebedrijf: Januari 2010 is solarsenergy opgericht door Lars Kolff. Sinds mei 2011 is Bas Kolff mede eigenaar van solarsenergy. Als nieuwe klant heeft u altijd contact met Bas of Lars tot het moment van de oplevering van het systeem. Hierdoor heeft u slechts 1 contactpersoon wat de snelheid van werken ten goede komt. 
•Monteurs: De monteurs van solarsenergy voeren de installaties bij de klanten uit. Het montage team beschikt over alle benodigde materialen en expertise om de projecten veilig en kwalitatief hoogwaardig op te leveren. De monteurs zijn altijd vooraf door Bas of Lars geïnformeerd over het project m.b.v. tekeningen en foto’s zodat de monteurs niet voor verrassingen komen te staan en direct aan de slag kunnen. 
•Voorraad: solarsenergy heeft alle standaard materialen op voorraad waardoor wij nooit hoeven te wachten op leveringen van fabrikanten. Dit zorgt voor korte doorlooptijden vanaf het moment dat de klant de opdracht toekent aan solarsenergy. 
•Garantie: Bij onze zonnepanelen en zonneboilers bieden wij tevens een hoge kwaliteit van montage. solarsenergy is aangesloten bij brancheorganisatie Uneto-VNI die de 2 jaar garantie op de montage garandeert. 
•Veiligheid: Veiligheid is voor solarsenergy van groot belang en gezekerd werken is een vereiste voor de monteurs. Op platte en schuine daken zal er dan ook altijd een anker punt gemaakt worden waar de monteur zich aan kan zekeren. Solarsenergy heeft een VCA certificering voor veilig werken op hoogte. 
•Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Bij solarsenergy leggen wij de nadruk op duurzaam ondernemen en kiezen onze leveranciers en partners specifiek uit op dit punt.