Zonnepanelen
MVS Installatie Techniek in
Deventer
<<=Terug naar plaats Deventer

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

MVS Installatie Techniek
Draaiomsweg 33
7431 CW Deventer

tel: 06-21413289

Extra informatie

MVS Installatie Techniek in Deventer is een allround installatiebedrijf.  Als totaalinstallateur pic l5verzorgen wij al het installatiewerk voor uw woning of bedrijf, conform wet- en regelgeving. 
 
Wij houden ons bezig met de normale installatie werkzaamheden en het plaatsen van duurzame energie bronnen zoals zonne-energie (PV). 
 
Onze dienstverlening kenmerkt zich door klantgerichtheid. 
 
* Deskundig en objectief advies. 
* Wij gaan uit van de wensen en mogelijkheden van de klant. 
* Onze service is klantvriendelijk en professioneel. 
 
Zonnepanelen 
 
Zonnepanelen (PV-panelen) zetten het zon(licht) om in elektriciteit. Om licht naar bruikbare stroom om te zetten is er een omvormer en elektriciteitskabels nodig. Zo’n compleet systeem wordt een PV-systeem genoemd. PV staat voor photo voltaic, de term voor de omzetting van licht (Photos Grieks) naar elektrische spanning (Volt). 
De omvormer zorgt er voor dat gelijkspanning van een zonnepaneel omgezet wordt naar wisselspanning voor het elektriciteitsnet, van 230 volt. Hierdoor wordt er energie terug geleverd aan het elektriciteitsnet. 
Voor het opwekken van energie is niet per se direct zonlicht nodig. Ook op een bewolkte dag levert een zonnepaneel elektriciteit. Nederlands zon(licht) is prima geschikt om elektriciteit op te wekken! 
 
De zonnepanelen die MVS installatietechniek toepast zijn van het gerenommeerde A merken CanadianSolar en Sunrise Solartech. De zonnepanelen hebben een vermogen van 250 en 260 Wp (Watt piek) met een hoog rendement en zijn van goede kwaliteit.