Zonnepanelen
Green Recovery BV in
Den Dolder
<<=Terug naar plaats Den Dolder

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Green Recovery BV
Fornheselaan 6 /E
3734GC Den Dolder

tel: 0302 686052

Extra informatie

Onze Producten   
Green Recovery verkoopt groene en duurzame producten. Wij verkopen onder andere zonnepanelen en LED verlichting. 
 
Zonnepanelen 
 
Wij streven naar het leveren van zonnepanelen met het hoogste rendement voor de scherpste prijs. Dit doen we door een aantal keer per jaar naar China te reizen om daar verschillende leveranciers te bezoeken, de productie van zonnepanelen te bekijken en ons te laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen. 
 
Zonnenpanelen van GreenRecovery  
 
LED Verlichting 
 
Green Recovery biedt LED lampen aan in alle soorten en maten. Energiezuinige LED verlichting zorgt voor een fraaie ambiance in uw huis en de lampen zijn ontworpen om zo’n 3-5x zoveel branduren te hebben ten opzichte van een conventionele lamp. De LED verlichting zijn in verschillende kleurwarmtes te krijgen, samen met de optie op dimbaarheid van de lamp, voegt dit een extra dimensie toe aan uw woongenot. 
 
LED Verlichting  
 
Experience center  
 
Zonnepanelen 
 
Gebruik vandaag nog de zon als energiebron en bespaar tot wel 100% op uw elektra rekening. Daarbij is de zon onuitputtelijk, in tegenstelling tot fossiele brandstoffen, is deze vorm van energie opwekken zeer ‘schoon’. 
 
LED Verlichting 
 
LED verlichting is niet alleen maar goed voor uw energierekening. Ook zijn ze duurzamer. Duurzamer voor het milieu en duurzamer in branduren. Ze gaan van 3 tot 5 keer langer mee dan de traditionele gloeilamp. 
 
Experience Center 
 
Wij nodigen u graag uit in ons Experience Center. Wij kunnen u hier optimaal adviseren op het gebied van Groene Energie. We laten u graag zien hoe energieopwekken er in de praktijk uit ziet. 
 
Onze Zonnepanelen 
 
Kies voor eerlijke zonne energie door panelen met het hoogste rendement en de scherpste prijs van  
Green Recovery. 
 
Zonne-energie is in vergelijking met fossiele energiebronnen de meest veelbelovende duurzame energiebron. Er wordt over de hele wereld geïnvesteerd in zonne-energie en dat is eigenlijk heel logisch. Het is milieuvriendelijk zodat wordt bijgedragen aan een beter milieu en de bescherming van de natuur. Bovendien is het voor de investeerder financieel interessant. Het gebruik van zonne-energie levert namelijk een hoog rendement op en lage productiekosten. Daarnaast wordt de terugverdientijd steeds korter. In combinatie met een Groene Lening bestaat er zelfs geen terugverdientijd. 
 
GreenRecovery streeft ernaar om zonnepanelen met het hoogste rendement te leveren voor de scherpste prijs. Het rendement verhogen wij door het toepassen van onze kennis, wij houden bijvoorbeeld rekening met het Nederlandse klimaat. Tevens bieden wij u de scherpste prijs doordat wij de panelen direct bij de fabrikant bestellen. Het voordeel wat dit oplevert, berekenen we natuurlijk door naar de klant. 
 
Zonne-energie is de nieuwe standaard 
 
De zon is één grote energiebron, sta je op een mooie zonnige winterdag in de zon dan voel je dat deze ‘energie’ geeft in de vorm van warmte. Steeds meer en meer mensen raken overtuigd van de voordelen van deze energie en dan voornamelijk het opwekken van elektriciteit. De zon kan onbeperkt energie leveren, soms verdwijnt de zon achter een wolk maar zodra deze terug is geeft ze weer energie. In Nederlands zien we in rap tempo de installaties van zonne-energie systemen toenemen, dit is niet zo gek want het is een veelbesproken item en de prijzen voor een pv-installatie zijn de afgelopen jaren flink gedaald. 
 
Het gebruik van zonne-energie heeft zowel globale voordelen als persoonlijke voordelen.  
 
De voordelen van zonne-energie 
 
1.Goed voor het milieu, o.a. minder kolencentrales om elektriciteit op te wekken 
2.Deze vorm van energie is oneindig, fossiele brandstoffen niet 
3.Zonne-energie is ongevaarlijk, er zijn geen risico’s zoals bijvoorbeeld bij kerncentrales 
4.Verspilling van de opgewekte energie gaat niet ten koste van het milieu 
5.Een zonne-energie installatie wordt steeds goedkoper 
6.Voor een groot deel onafhankelijk van de onvoorspelbare energiemaatschappijen 
7.Niet onderhevig aan prijsstijgingen, verhoging belasting enz… 
8.Levensduur van een zonne-energie systeem is 25 jaar 
9.Het rendement op uw investering is veel hoger dan op uw spaarrekening 
 
Hierboven staan slechts enkele argumenten waarom mensen overstappen op zonne-energie. In Nederland zijn we er nog lang niet en in vergelijking met de omliggend elanden zoals Duitsland en België staat het gebruik van zonne-energie nog in de kinderschoenen. De voordelen van zonne-energie moeten we in Nederland eerst zien voordat we er zelf mee aan de slag gaan, maar in samen werking met interessante subsidies van de overheid en het Experience centrum van Green Recovery in Den Dolder zullen steeds meer consumenten, bedrijven en scholen geïnteresseerd zijn naar de mogelijkheden met zonne-energie.