Zonnepanelen
Kuijpers Loodgietersbedrijf in
Delft
<<=Terug naar plaats Delft

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kuijpers Loodgietersbedrijf
Bellweg 9
2627AW Delft

tel: 015-2570290

Extra informatie

Zoekt u een vakkundig loodgieters- en installatiebedrijf in Delft? Dan bent u bij W.A. Kuijpers aan het juiste adres. Wij werken zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven en instellingen in Delft en omgeving.   
Veelzijdig 
 
W.A. Kuijpers is een veelzijdig loodgieters- en installatiebedrijf in Delft. Wij beheersen uiteenlopende vakgebieden waaronder centrale verwarming, dakbedekking, lood- en zinkwerk, sanitair en gas- en waterinstallaties. 
 
Duurzaam 
 
W.A. Kuijpers legt de nadruk op duurzaamheid en spaarzame installaties. Verderop leest u daarom alles over zonne-panelen, zonneboilers en zuinige HR-ketels. 
 
Belangrijke informatie! 
 
Vorig jaar lagen het Nederlandse merk Scheuten Solar en Chinese merken onder vuur. W.A. Kuijpers levert en installeert alleen door KIWA goedgekeurde zonnepanelen van de merken Canadian Solar, Ubbink en Yingli Solar. Deze panelen leveren optimale energie en gaan minimaal 25 jaar mee. 
 
Als veelzijdig loodgieters- en installatiebedrijf in Delft, werkt W.A. Kuijpers voor veel particuliere klanten en voor bedrijven en instellingen in Delft en omgeving. Wij doen aan woningrenovaties en -onderhoud en zijn thuis in kleinschalige nieuwbouwprojecten. 
 
Uiteenlopend 
 
Loodgieters- en installatiebedrijf W.A. Kuijpers beheerst uiteenlopende vakgebieden; van centrale verwarming, dakbedekking, lood- en zinkwerk, gas- en waterinstallaties tot duurzame installaties zoals zonnepanelen. Wilt u op een vakkundige manier uw badkamer verbouwd hebben? Wij hebben er ervaring mee. Ook installeren wij vloerverwarmingen. 
 
Kwaliteit 
 
Kwaliteit is ons visitekaartje. Als een van de eerste loodgieters- en installatiebedrijven in Delft, heeft W.A. Kuijpers een VCA-keurmerk (Veiligheids Certificering Aannemersbedrijven). Kwaliteit wordt daardoor meetbaar. Ons personeel bestaat uit vakkundige ambachtslieden, die thuis zijn in alle disciplines. Voordat we aan de slag gaan, vindt er eerst een persoonlijk gesprek plaats waarna we een offerte uitbrengen. 
 
Missie 
 
W.A. Kuijpers voert een breed scala aan loodgieters- en installatiewerkzaamheden uit voor zowel particuliere klanten als voor bedrijven en instellingen in de regio Delft. Met veel zorg worden werkzaamheden uitgevoerd, gecontroleerd en aangepast. Kwaliteit, veiligheid en procedures worden continu bewaakt aan de hand van vastgestelde kwaliteitseisen en keuringsmethoden volgens NEN, Kiwa, Komo en VCA.

Diensten & advies 
  • Duurzaamheid 
  • Veiligheid 
  • Dakbedekking 
  • CV-installaties 
  • Sanitair 
  • Aanvullende disciplines