Zonnepanelen
Witteveen Utrecht in
De meern
<<=Terug naar plaats De meern

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Witteveen Utrecht
Damzigt 22d
3454 PS De meern

tel: 030 - 2514422

Extra informatie

Witteveen Utrecht is een technisch installatie bureau gevestigd in De Meern, hiervandaan werken wij voor opdrachtgevers door heel Nederland.   Sinds de oprichting in 1965 heeft Witteveen Utrecht opdrachtgevers onder particulieren, aannemersbedrijven, stichtingen, projectontwikkelaars, gemeenten en zorginstellingen. 
 
Alle voorkomende installaties op het gebied van centrale verwarming, luchtbehandeling, gasleidingen, warmwatervoorziening, airconditioning en sanitaire techniek worden door ons uitgevoerd in de meest uiteen lopende projecten. 
Niet alleen nieuwbouw maar ook renovatie en onderhoud aan bestaande installaties wordt door ons uitgevoerd. 
 
Van woonhuis tot gezondheidscentrum, van kantoorgebouw tot hotel, Witteveen Utrecht heeft in haar ruim 40 jarige bestaan de meest uiteen lopende projecten uitgevoerd tot volle tevredenheid van haar opdrachtgevers. 
 
Witteveen Utrecht heeft haar beleid steeds gericht op het leveren van kwaliteit tegen een redelijke prijs, hierbij gebruik makend van de modernste technieken. 
Hierbij wordt niet alleen gekeken naar aanschafprijzen, maar rendement, bedrijfszekerheid, levensduur en zo laag mogelijke onderhoudskosten zijn minstens zo belangrijk. 
Witteveen Utrecht gaat te werk op basis van het verkrijgen van een betrouwbaarheidsimago op lange termijn. 
 
Zonnepanelen 
 
Wij bieden u complete systemen aan van 3, 6, 8, 10, 12 of 14 zonnepanelen voor op uw platte of schuine dak, inclusief Mastervolt omvormers en constructie materiaal. Deze systemen brengen 620 tot 2860 kWh elektriciteit per jaar op. 
 
De laatste jaren heeft de ontwikkeling van de zonnepanelen geleid tot grotere opbrengsten en lagere prijzen. Zonnepanelen zijn nu, ook zonder subsidie, in minder dan 10 jaren terug te verdienen. 
 
Het pakket betekent een lust voor het oog, de portemonnee en het milieu. 
 
De zonnepanelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn strak vormgegeven. De A-kwaliteit Eging panelen leveren per paneel 240 Wp. De samengestelde pakketten zijn allen van hoge kwaliteit. Met deze zonnepanelen bent u 25 jaar lang verzekerd van energie. In de tabel kunt u uw jaarlijkse besparing en terugverdientijd zien op basis van een schuin dak en een gemiddeld elektriciteitstarief van € 0,25 per kWh. 
 
Door de hoge jaarlijkse besparing komt de terugverdientijd van uw investering vanaf een beperkt aantal panelen al op minder dan 10 jaar! Daarna geniet u jaarlijks van 10,3% rendement op uw investering. De stijging van de energieprijzen is een belangrijke factor in de terugverdientijd van uw investering. In de berekeningstool is geen rekening gehouden met de stijgende energieprijzen, waardoor de besparing nog gunstiger kan uitvallen en de terugverdientijd afneemt. 
 
Bovenop de financiële besparingen spaart u ook het milieu. Door te kiezen voor zonnepanelen verlaagt u de CO2 uitstoot en draagt u tegelijk bij aan een schonere wereld. Tot slot beïnvloeden zonnepanelen het energielabel van uw woning in positieve zin. 
 
U staat achter een duurzame investering, hoe nu verder? 
 
Als u vragen heeft over het plaatsen van zonnepanelen op uw dak, of als u een offerte wilt aanvragen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste syteem voor uw situatie. 
 
De werking 
 
Met zonnepanelen wordt licht omgezet in elektriciteit. Zonnepanelen worden meestal PV-panelen genoemd naar de Engelse afkorting van PhotoVoltaic. Zonnepanelen zijn zeer geschikt om de elektriciteitsrekening van een woning te verlagen. De panelen bestaan uit zonnecellen, gemaakt van silicium, dat weer uit zand gewonnen wordt. De zonnepanelen leveren stroom en de omvormers zorgen dat de elektriciteit geschikt is om het aan te sluiten op het elektriciteitsnet. Het is meestal vereist om een extra groep te maken in de meterkast. 
 
Salderingswetgeving 
 
Salderen betekent 'verrekenen': de door u zelf geproduceerde stroom wordt afgetrokken van de door u afgenomen stroom bij het energiebedrijf. U betaalt alleen het verschil. Wettelijk mag tot 5.00 kWh zelf geproduceerde elektriciteit salderen; sommige bedrijven gaan nog verder en kennen geen limiet.